![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szervusz! Im vannak problémák a számítógépes Most beszéltem a barátom, és én dont volna a leghalványabb nyomot mi a probléma. Nem kezdődhet meg a számítógépen, a BIOS-t játszanak, stb, de csak akkor, ha a HDD nem Bekapcsoltattam. Mind a hardver kompatibilis, mint az összes ilyen összetevők már üzemkész, mielőtt. Amikor csak csatlakoztatnia kell a merevlemez (ek), csak elindul, a CPU-t (azt hiszem) tesz néhány kis zajt, majd a számítógép leállásakor ... és ez megtörténhet egy párszor. Én is csatlakoztatnia kell a DVD ROM nem probléma, de nem egy HDD ... Im baffeled. Kérem, segítsen nekem, mert ez az én CSS amíg menthetem egy újat. Remélhetőleg egy hónapon belül. Im nem biztos, hogy ezek fourms munka, így ha nem add nekem az MSN, illetve a PM nekem, ez fantasztikus! <REMOVED> Köszönet mindenkinek! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha kapok hangjelzést ad, ha a boot a HDD látni, hogy ezek a BIOS-kódokat, amelyeket elmondani a történetet.