![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas! Im atsižvelgdamas kai su kompiuteriu I just got off mano draugas problemų, ir man nereikės faintest raktas kokia problema yra. Galiu paleisti kompiuterį, paleisti į BIOS, EBS, bet tik kai HDD yra ne užsikabinęs. Visa įranga yra suderinama, nes visi šie komponentai buvo eksploatuoti kartu prieš. Kai aš hook up diską (-ai), ji tik prasideda, CPU (manau) daro keletą mažai triukšmo, ir tada kompiuteris išsijungia ... ir tai gali atsitikti kelis kartus. Galiu hook up DVD ROM ne problema, o ne hdd ... Im baffeled. Prašome padėti man, nes tai yra mano CSS kompiuteryje, kol galiu įrašyti į naują. tikiuosi per mėnesį. Im not sure, kaip šie fourms darbo, taigi jei galite įtraukti mane į MSN, arba PM man, kad būtų awesome! <REMOVED> Ačiū visiems! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei gaunate pypteli Paleidus su HDD sumontuotas, tai yra BIOS kodus, kurie pasakoja istoriją.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuterių Wont boot. Hard Drive problema? | Haun | General Hardware Chat | 0 | Lapkritis 23, 2009 13:53 |
| PC Wont boot, kai kietasis diskas prijungtas. Motherboard arba Hard Drive problema? | nightstar | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 9 lapkritis 2009 10:30 |
| "Xbox 360" kietąjį diską klausimai | orkutshare | PC & konsolės Žaidimai | 3 | Rugpjūtis 17, 2009 09:35 |
| Garso spirgučių problema, susijusi su kietojo disko? | Gtrance | Multimedia & Codecs | 5 | 19 rugsėjis 2007 05:23 |
| Kietasis diskas klausimus. | Elkay | Drives & Removable Media | 8 | Birželis 23, 2007 12:49 |
| Temos įrankiai | |
| |