![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Howdy! Im mających problemy z komputerem I just got off mojego znajomego, a ja dont mieć słabsze pojęcia o tym, co jest problem. Mogę uruchomić komputer, grę w systemie BIOS, ect., ale dopiero wtedy, gdy dysk twardy nie jest uzależniony w górę. Wszystkie sprzęt jest zgodny, a wszystkie te elementy były w stanie gotowym do jazdy razem przed. Ilekroć mogę podłączyć do dysków twardych (y), to właśnie zaczyna, CPU (myślę) ma kilka mało hałas, a następnie komputer zamyka ... i to może się zdarzyć kilka razy. Mogę podłączyć DVD ROM żaden problem, ale nie hdd ... Im baffeled. Proszę mi pomóc, ponieważ to jest mój komputer do CSS zapisać na nową. nadzieję, że w ciągu miesiąca. Im nie ma pewności, jak te fourms pracy, więc jeśli możesz dodać mnie do msn, lub PM do mnie, że byłoby awesome! <REMOVED> Dziękuję wszystkim! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli otrzymujesz sygnały podczas bootowania z HDD wyposażone są to kody BIOS, który opowiadać bajkę.