![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar! Im majú nejaké problémy s počítačom som bejt môj priateľ a já dont mať najmenšie poňatie o tom, aký problém sa jedná. Nemôžem spustiť počítač, hrať v BIOSu, atď, ale len v prípade, že HDD nie je zahnutý hore. Všetky hardware kompatibilný, tak všetky tieto zložky boli v prevádzkovom stave, ako spolu. Kedykoľvek som hákmi až na pevný disk (y), je práve začína, sa cpu (myslím) má niekoľko málo zvuky, a potom vypnutie počítača ... Môže sa stať, a to niekoľkokrát. Nemôžem pripojiť DVD rom žiadny problém, ale nie hdd ... Im baffeled. Prosím pomôžte mi, pretože to je moje CSS počítač, kým som ušetriť za novú. dúfajme, že v mesiaci. Im nie sú istí, ako sa tieto fourms prácu, takže ak ste mohol pridať mne do msn, alebo PM mi, že by bolo úžasné! <REMOVED> Vďaka všetkým! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak ste pípanie, keď boot s HDD namontované, tieto sú bios kódy, ktoré vyrozpráva príbeh.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Computer Wont Boot. Pevný disk Problém? | Haun | Všeobecné Hardware Chat | 0 | 23.listopadu 2009 13:53 |
| PC zvyknutý Zavádzacia keď Pevný disk je pripojený In. Základná doska alebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Xbox 360 Pevný disk otázky | orkutshare | PC a herné konzoly | 3 | 17. augusta 2009 09:35 |
| Zvuk praskající problém súvisiaci s pevný disk? | Gtrance | Multimedia & Kodeky | 5 | 19. September 2007 05:23 |
| Pevný disk otázky. | Elka | Drives & Removable Media | 8 | 23. júna 2007 12:49 |
| Thread Tools | |
| |