мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Хард диск боот повезаних питања.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. Мар 2008, 11:29
Нови члан групе

Default Хард диск боот повезаних питања.

Здраво!

Им има неких проблема са рачунаром ЈА праведан је добио офф мојих пријатеља, а ја донт имати фаинтест индиција о томе је проблем.

Не могу покренути рачунар, играти у БИОС-у, итд, али само када је ХДД није закачен горе.

Сви компатибилни хардвер, као што све ове компоненте су у циљу изводи заједно пре.

Кад год сам повезати на харддриве (а), он само почне, ЦПУ (мислим) чини мало мало буке, а затим се рачунар искључи ... и овај мај догодити неколико пута. Ја могу спојити ДВД-РОМ-у без проблема, али не ХДД ... Им баффелед.

Угодити помоћ мене, јер то је да се ЦСС мој рачунар док сте ми за нову. надајмо се унутар мјесец дана.

Им не сигуран како ти фоурмс рад, па ако можеш додај ме на МСН или ПМ ме, да би се Ауесоме! <РЕМОВЕД>

Хвала свима!
Old 3. фебруар 2008, 13:11
Донаторска Група

Default Хард диск боот повезаних питања.

Ако добијате беепс када боот са ХДД обложени су БИОС-кодова, шта рећи причу.

Имају изглед овде и видети ако можете идентификовати бип слиједи.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Навика покретање рачунара. Хард диск проблем? Хаун Генерал Хардуаре Цхат 0 23. новембар 2009 13:53
ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем? нигхтстар ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 4 9. новембар 2009 10:30
Ксбокс 360 хард диск питања оркутсхаре ПЦ & конзоле Игре 3 17 аугуст 2009 09:35
Соунд пуцкетање проблема везаних за хард диск? Гтранце Мултимедија и кодеци 5 19. сеп 2007 05:23
Хард диск питања. Елкаы Дривес & Измјењиви медији 8 23. јуна 2007 12:49
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц