менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Жорсткий диск питання, пов'язані із завантаженням.

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 лютого 2008, 11:29
Нові члени групи

Default Жорсткий диск питання, пов'язані із завантаженням.

Howdy!

Їм деякі проблеми з комп'ютером, я тільки що отримав від мого друга, і я не маю найменшого поняття про те, що проблема є.

Я можу запустити комп'ютер, грати в BIOS, ЕСТ, але тільки тоді, коли жорсткий диск не підключений.

Все обладнання сумісно, як всі ці компоненти були в робочому порядку разом раніше.

Коли я підключити жорсткий диск (и), вона тільки починається, процесор (я думаю) робить кілька маленьких шумів, а потім комп'ютер вимикається ... і це може відбуватися кілька разів. Я можу підключити DVD ROM не проблема, але не HDD ... Im baffeled.

Будь ласка, допоможіть мені, як це повинно бути моїм CSS комп'ютер, поки я збережу за нову. сподіваюся, протягом місяця.

Їм не впевнені, яким чином ці fourms роботу, так що якщо ви можете додати мене до MSN, або ТЧ мені, що буде Awesome! <REMOVED>

Спасибо всем!
Old 3 лютого 2008, 13:11
Донор групи

Default Жорсткий диск питання, пов'язані із завантаженням.

Якщо ви отримуєте сигнал, коли ви завантажити з жорсткого диска встановлений, ці BIOS кодами, які розповідають історію.

Погляньте тут і чи можна визначити сигнал послідовності.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютерні Wont завантаження. Hard Drive Problem? Haun Генеральний обладнання чат 0 23 листопада 2009 13:53
PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? NightStar Процесори, материнські плати RAM & 4 9 листопада 2009 10:30
Xbox 360 питань жорсткого диска orkutshare PC & консоль Gaming 3 17 серпня 2009 09:35
Sound тріском проблема, пов'язана з жорсткого диска? Gtrance Мультимедіа & кодеки 5 19 вересня 2007 05:23
Питання свій диск. Elkay Знімні накопичувачі І ЗМІ 8 23 червня 2007 12:49
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.