![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Howdy! Їм деякі проблеми з комп'ютером, я тільки що отримав від мого друга, і я не маю найменшого поняття про те, що проблема є. Я можу запустити комп'ютер, грати в BIOS, ЕСТ, але тільки тоді, коли жорсткий диск не підключений. Все обладнання сумісно, як всі ці компоненти були в робочому порядку разом раніше. Коли я підключити жорсткий диск (и), вона тільки починається, процесор (я думаю) робить кілька маленьких шумів, а потім комп'ютер вимикається ... і це може відбуватися кілька разів. Я можу підключити DVD ROM не проблема, але не HDD ... Im baffeled. Будь ласка, допоможіть мені, як це повинно бути моїм CSS комп'ютер, поки я збережу за нову. сподіваюся, протягом місяця. Їм не впевнені, яким чином ці fourms роботу, так що якщо ви можете додати мене до MSN, або ТЧ мені, що буде Awesome! <REMOVED> Спасибо всем! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви отримуєте сигнал, коли ви завантажити з жорсткого диска встановлений, ці BIOS кодами, які розповідають історію.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютерні Wont завантаження. Hard Drive Problem? | Haun | Генеральний обладнання чат | 0 | 23 листопада 2009 13:53 |
| PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? | NightStar | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 9 листопада 2009 10:30 |
| Xbox 360 питань жорсткого диска | orkutshare | PC & консоль Gaming | 3 | 17 серпня 2009 09:35 |
| Sound тріском проблема, пов'язана з жорсткого диска? | Gtrance | Мультимедіа & кодеки | 5 | 19 вересня 2007 05:23 |
| Питання свій диск. | Elkay | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 8 | 23 червня 2007 12:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |