![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз просто си купи Dell 8400 и той дойде с твърд диск с XP Home, аз се чудех дали е възможно да се вземе на твърдия диск на компютъра и другите ми обувка от това в моя Dell. те са едновременно SATA, Просто се чудех дали това е възможно? благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То може да Но аз се съмнявам, както и останалите ч / г ще има XP, регистрирани на този компютър и да имат всички необходими драйвери за него, а не за другите си компютър също така можете да откриете, че ако XP чизми той ще изисква код за активиране, тъй като ще се открие хардуерни настройки са променени (това е да се спре pirating), освен ако двете бр са същите, след което може да бъде щастлива Im сигурен други хора от форума, ще бъдат заедно и ще получите своето мнение
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Той може да работи, но имайте предвид всички хардуерни шофьорите ще бъде наред, така че ако тя ботуши, ще трябва да се променят всички тях, включително дънната платка чипсет шофьори и всички на борда неща.
Ако не искате да стартирате, можете да опитате Windows ремонт, но вие ще се нуждаете от XP Инсталиране диск, за да направя това. Също така в зависимост от това коя версия на XP тя е (ОЕМ, на дребно), тя може да флага на промени в хардуера и поиска от вас да активирате отново. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Съжалявам redden137 ... Бях пишете колкото бяха командироването |
|
| |||
| |||
| Здравейте, тук е пълно проблем имах компютър с XP пропорционално и всичките ми UNI работа и програми, всичко беше добре, но ми mobo умря, а аз исках да го HDD с всичките ми настройки и работа в новия ми Dell 8400. когато се опитвам към обувка с него, той идва с екрана "Съжалявам Windows не обувка правилно" и след това аз имам списък с начини нагоре обувка, нормално, безопасен режим др но никой не работи Мога да стигна до настройката и т.н. в BIOS, ще CLR CMOS направи разликата. или аз просто трябва да започнем отново |
|
| |||
| |||
| Ако своя стар IDE диск го смените с роби включете го и вие трябва да можете да възстановите / използвате стария си файлове, ако SATA тогава ID включване предполагат, че във и натиснете F8 за стартиране и зареждане на ч / D, които дойдоха с първоначално компютъра (норма горната опция в бот режим) отново трябва да бъде в състояние да използват файлове
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз DONT имат проблем със стартиране на нова и използването на стари като роб за да видите файловете, но имах операционна система, създадена как аз исках с моята програми и настройки за всички, създаден |
|
| |||
| |||
| Само един от начините да разберете, нали имат XP диск за по-стари компютри? |
|
| |||
| |||
| да |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят твърди дискове | Danny83222 | Общи Хардуер Чат | 3 | 26 Jan 2008 15:38 |
| Yey свободно твърди дискове | Cew27 | Дискове & сменяемите носители | 4 | 20-ти септември 2007 15:50 |
| Твърди Дискове | lloyd.cardiff | Дискове & сменяемите носители | 1 | 5-и парламентарен Jul 2007 15:55 |
| Твърди дискове | musicthom | Общи Хардуер Чат | 5 | 11 Дек 2006 14:39 |
| Твърд диск проблем - защо да не мога да си компютър приемете всичките ми твърди дискове? | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 8 | 15-ти септември 2006 03:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |