по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Твърди дискове

Reply

Нишка Инструменти
Old 7 април 2008, 03:47
Член Група

Default Твърди дискове

Здравейте, аз просто си купи Dell 8400 и той дойде с твърд диск с XP Home, аз се чудех дали е възможно да се вземе на твърдия диск на компютъра и другите ми обувка от това в моя Dell. те са едновременно SATA,

Просто се чудех дали това е възможно?

благодарности
Old 7 април 2008, 04:51
Номер на групата

Default Твърди дискове

То може да
Но аз се съмнявам, както и останалите ч / г ще има XP, регистрирани на този компютър и да имат всички необходими драйвери за него, а не за другите си компютър също така можете да откриете, че ако XP чизми той ще изисква код за активиране, тъй като ще се открие хардуерни настройки са променени (това е да се спре pirating), освен ако двете бр са същите, след което може да бъде щастлива
Im сигурен други хора от форума, ще бъдат заедно и ще получите своето мнение

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Old 7 април 2008, 04:54
Номер на групата

Default Твърди дискове

Той може да работи, но имайте предвид всички хардуерни шофьорите ще бъде наред, така че ако тя ботуши, ще трябва да се променят всички тях, включително дънната платка чипсет шофьори и всички на борда неща.

Ако не искате да стартирате, можете да опитате Windows ремонт, но вие ще се нуждаете от XP Инсталиране диск, за да направя това.

Също така в зависимост от това коя версия на XP тя е (ОЕМ, на дребно), тя може да флага на промени в хардуера и поиска от вас да активирате отново.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7 април 2008, 04:57
Номер на групата

Default Твърди дискове

Съжалявам redden137 ... Бях пишете колкото бяха командироването
Old 7 април 2008, 08:51
Член Група

Default Твърди дискове

Здравейте, тук е пълно проблем имах компютър с XP пропорционално и всичките ми UNI работа и програми, всичко беше добре, но ми mobo умря, а аз исках да го HDD с всичките ми настройки и работа в новия ми Dell 8400.

когато се опитвам към обувка с него, той идва с екрана "Съжалявам Windows не обувка правилно" и след това аз имам списък с начини нагоре обувка, нормално, безопасен режим др но никой не работи

Мога да стигна до настройката и т.н. в BIOS, ще CLR CMOS направи разликата. или аз просто трябва да започнем отново
Old 7 април 2008, 09:03
Номер на групата

Default Твърди дискове

Ако своя стар IDE диск го смените с роби включете го и вие трябва да можете да възстановите / използвате стария си файлове, ако SATA тогава ID включване предполагат, че във и натиснете F8 за стартиране и зареждане на ч / D, които дойдоха с първоначално компютъра (норма горната опция в бот режим) отново трябва да бъде в състояние да използват файлове

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.
Old 7 април 2008, 09:16
Член Група

Default Твърди дискове

Здравейте, аз DONT имат проблем със стартиране на нова и използването на стари като роб за да видите файловете, но имах операционна система, създадена как аз исках с моята програми и настройки за всички, създаден
Old 7 април 2008, 09:34
Номер на групата

Default Твърди дискове

Само един от начините да разберете, нали имат XP диск за по-стари компютри?
Old 7 април 2008, 10:31
Член Група

Default Твърди дискове

да
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Моят твърди дискове Danny83222 Общи Хардуер Чат 3 26 Jan 2008 15:38
Yey свободно твърди дискове Cew27 Дискове & сменяемите носители 4 20-ти септември 2007 15:50
Твърди Дискове lloyd.cardiff Дискове & сменяемите носители 1 5-и парламентарен Jul 2007 15:55
Твърди дискове musicthom Общи Хардуер Чат 5 11 Дек 2006 14:39
Твърд диск проблем - защо да не мога да си компютър приемете всичките ми твърди дискове? Компютърна Spec Общи Хардуер Чат 8 15-ти септември 2006 03:14
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc