menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Pevné disky

Reply

Thread Nástroje
Old 7. dubna 2008, 03:47
Člen Skupina

Default Pevné disky

Ahoj, právě jsem koupil dell 8400 a stalo se na pevném disku s XP Home jsem se divil, pokud by bylo možné přijmout pevný disk z mého počítače a jiné boot z toho v mém dell. jsou oba SATA,

Jen přemýšlím, pokud to bylo možné?

díky
Old 7. dubna 2008, 04:51
Dárce Skupina

Default Pevné disky

Mohlo by to
Ale pochybuji, že jako ostatní h / d bude mít xp registrovaná na PC a že má všechny potřebné ovladače pro ni a ne pro váš PC také jiné můžete najít, že pokud xp boty bude požadovat aktivační kód, jak to bude detekovat nastavení hardwaru změnily (to se zastavit pirátství) pokud se obě ks jsou stejné, pak by mohl být šťastný
Im určitě ostatní kluci z fóra budou spolu a dát vám svůj názor

Počítač jednou mě v šachu
Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu.

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Old 7. dubna 2008, 04:54
Dárce Skupina

Default Pevné disky

To může fungovat, ale bude brát v úvahu všechny ovladače hardware bude špatně, takže pokud to boty, budete muset změnit všechny, včetně základní deska s čipovou ovladače a žádné věci na palubě.

Pokud si nepřeje boot, můžete zkusit opravit systém Windows, ale budete potřebovat instalační disk XP to udělat.

Také v závislosti na verzi XP je (OEM, Retail), mohlo by vlajku až změny v hardwaru a požádat, abyste znovu aktivovat.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7. dubna 2008, 04:57
Dárce Skupina

Default Pevné disky

Promiň redden137 ... Byl jsem zadáním, jak jste byli vyslání
Old 7. dubna 2008, 08:51
Člen Skupina

Default Pevné disky

Ahoj, tady je úplný problém jsem měl počítač s XP Pro a všechny mé jednomodální pracovní programy a všechno bylo dobré, ale moje mobo zemřel a já jsem chtěl, aby tento hdd veškeré moje nastavení a práci na mém novém dell 8400.

Při pokusu o boot se to v ní přichází s obrazovkou 'promiňte okna nebyla řádně boot' pak jsem seznam cest obuv, normální, nouzový režim atd., ale nemá práci

Můžu dostat do nastavení v BIOSu atd., by CLR CMOS změnit. nebo mám prostě musím začít znovu
Old 7. dubna 2008, 09:03
Dárce Skupina

Default Pevné disky

Pokud svůj starý IDE disk změnit na slave plug ji a měli byste být schopni obnovit / používat své staré soubory, pokud SATA id pak naznačují, že v zapojení a tlačení F8 pro spuštění a zavedení z h / d, který původně přišel s PC (norm top volba v bot režimu) opět byste měli být schopni používat soubory

Počítač jednou mě v šachu
Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu.
Old 7. dubna 2008, 09:16
Člen Skupina

Default Pevné disky

Ahoj, já dont mít problém se zaváděním s novým jedna a za použití starých jako otrok pro zobrazení obrázků, ale i kdyby operační systém nastavit, jak jsem chtěla, že s mými programy a nastavení všech zřídit
Old 7. dubna 2008, 09:34
Dárce Skupina

Default Pevné disky

Pouze jeden způsob, jak zjistit, co máte na disku xp pro váš starší počítač?
Old 7. dubna 2008, 10:31
Člen Skupina

Default Pevné disky

ano
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Moje pevné disky Danny83222 Obecné Hardware Chat 3 26. ledna 2008 15:38
Yey zdarma pevné disky Cew27 Drives & Removable Media 4 20. Září 2007 15:50
Pevné disky lloyd.cardiff Drives & Removable Media 1 5. červenec 2007 15:55
Pevné disky musicthom Obecné Hardware Chat 5 11. prosinec 2006 14:39
Pevný disk Problém - Proč nemůže můj počítač všechny mé pevné disky? Počítačové Spec Obecné Hardware Chat 8 15. Září 2006 03:14
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.