![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, právě jsem koupil dell 8400 a stalo se na pevném disku s XP Home jsem se divil, pokud by bylo možné přijmout pevný disk z mého počítače a jiné boot z toho v mém dell. jsou oba SATA, Jen přemýšlím, pokud to bylo možné? díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by to Ale pochybuji, že jako ostatní h / d bude mít xp registrovaná na PC a že má všechny potřebné ovladače pro ni a ne pro váš PC také jiné můžete najít, že pokud xp boty bude požadovat aktivační kód, jak to bude detekovat nastavení hardwaru změnily (to se zastavit pirátství) pokud se obě ks jsou stejné, pak by mohl být šťastný Im určitě ostatní kluci z fóra budou spolu a dát vám svůj názor
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To může fungovat, ale bude brát v úvahu všechny ovladače hardware bude špatně, takže pokud to boty, budete muset změnit všechny, včetně základní deska s čipovou ovladače a žádné věci na palubě.
Pokud si nepřeje boot, můžete zkusit opravit systém Windows, ale budete potřebovat instalační disk XP to udělat. Také v závislosti na verzi XP je (OEM, Retail), mohlo by vlajku až změny v hardwaru a požádat, abyste znovu aktivovat. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Promiň redden137 ... Byl jsem zadáním, jak jste byli vyslání |
|
| |||
| |||
| Ahoj, tady je úplný problém jsem měl počítač s XP Pro a všechny mé jednomodální pracovní programy a všechno bylo dobré, ale moje mobo zemřel a já jsem chtěl, aby tento hdd veškeré moje nastavení a práci na mém novém dell 8400. Při pokusu o boot se to v ní přichází s obrazovkou 'promiňte okna nebyla řádně boot' pak jsem seznam cest obuv, normální, nouzový režim atd., ale nemá práci Můžu dostat do nastavení v BIOSu atd., by CLR CMOS změnit. nebo mám prostě musím začít znovu |
|
| |||
| |||
| Pokud svůj starý IDE disk změnit na slave plug ji a měli byste být schopni obnovit / používat své staré soubory, pokud SATA id pak naznačují, že v zapojení a tlačení F8 pro spuštění a zavedení z h / d, který původně přišel s PC (norm top volba v bot režimu) opět byste měli být schopni používat soubory
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já dont mít problém se zaváděním s novým jedna a za použití starých jako otrok pro zobrazení obrázků, ale i kdyby operační systém nastavit, jak jsem chtěla, že s mými programy a nastavení všech zřídit |
|
| |||
| |||
| Pouze jeden způsob, jak zjistit, co máte na disku xp pro váš starší počítač? |
|
| |||
| |||
| ano |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Moje pevné disky | Danny83222 | Obecné Hardware Chat | 3 | 26. ledna 2008 15:38 |
| Yey zdarma pevné disky | Cew27 | Drives & Removable Media | 4 | 20. Září 2007 15:50 |
| Pevné disky | lloyd.cardiff | Drives & Removable Media | 1 | 5. červenec 2007 15:55 |
| Pevné disky | musicthom | Obecné Hardware Chat | 5 | 11. prosinec 2006 14:39 |
| Pevný disk Problém - Proč nemůže můj počítač všechny mé pevné disky? | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 8 | 15. Září 2006 03:14 |
| Thread Nástroje | |
| |