μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Σκληροί Δίσκοι

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Απρίλη 2008, 03:47
Μέλος Ομάδα

Default Σκληροί Δίσκοι

Γεια σας, μόλις αγόρασα ένα dell 8400 και κατέληξε με ένα σκληρό δίσκο με XP Home, Αναρωτιόμουν αν ήταν δυνατόν να αναλάβει το σκληρό δίσκο μου από άλλο υπολογιστή και να εκκινήσετε από αυτό το dell μου. Και οι δύο είναι SATA,

Διερωτώμαι μόνο αν αυτό είναι δυνατόν;

ευχαριστώ
Old 7 Απρίλη 2008, 04:51
Ομάδα Δωρητών

Default Σκληροί Δίσκοι

Θα μπορούσε
Αμφιβάλλω, όμως, όπως και τα υπόλοιπα η / δ xp θα πρέπει να καταχωρηθεί το pc και έχει όλα τα απαραίτητα προγράμματα οδήγησης για αυτό και δεν σας για άλλες τεμ επίσης μπορείτε να βρείτε ότι αν xp μπότες θα χρειάζεται κωδικό ενεργοποίησης που θα εντοπίσει την υλικού ρυθμίσεις έχουν αλλάξει (αυτό είναι να σταματήσει η πειρατεία) εφόσον δεν είναι τόσο τεμ το ίδιο τότε μπορεί να είστε τυχεροί
Im βέβαιος άλλα παιδιά από το φόρουμ θα είναι μαζί και να σας δώσουν τις απόψεις τους

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 7 Απρίλη 2008, 04:54
Ομάδα Δωρητών

Default Σκληροί Δίσκοι

Θα μπορούν να εργάζονται, αλλά έχουν κατά νου όλα τα προγράμματα οδήγησης υλικού θα είναι λάθος, οπότε αν οι μπότες, θα πρέπει να αλλάξετε όλα αυτά, συμπεριλαμβανομένων των οδηγών chipset μητρικής πλακέτας και κάθε επί stuff.

Αν δεν θέλετε να ξεκινήσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε μια επισκευής των Windows, αλλά θα χρειαστεί μια XP Εγκατάσταση δίσκο για να γίνει αυτό.

Επίσης, ανάλογα με την έκδοση των XP είναι (ΟΕΜ, Retail), θα μπορούσε να επισημάνω τις αλλαγές όσον αφορά το υλικό και να σας ζητήσω να επανενεργοποιήσετε.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7 Απρίλη 2008, 04:57
Ομάδα Δωρητών

Default Σκληροί Δίσκοι

redden137 συγγνώμη ... Ήμουν πληκτρολογώντας όπως ήταν απόσπαση
Old 7 Απρίλη 2008, 08:51
Μέλος Ομάδα

Default Σκληροί Δίσκοι

Γεια σας, εδώ είναι όλο το πρόβλημα που είχα έναν υπολογιστή με XP Pro και όλες μου τις εργασίες και τα προγράμματα uni όλα ήταν καλά, αλλά μου mobo πέθανε, και θα ήθελα να θέσω αυτό το hdd με όλες μου τις ρυθμίσεις και την εργασία στη νέα μου dell 8400.

όταν προσπαθώ να εκκινήσετε με αυτό σε αυτό έρχεται με την οθόνη "συγγνώμη παράθυρα δεν εκκίνησης σωστά», τότε έχω μια λίστα με τρόπους κορυφή εκκίνησης, η κανονική, safe mode κλπ. αλλά κανένας δεν την εργασία

Μπορώ να πάρω για το setup κλπ στο BIOS, CLR ΚΟΑ θα κάνει τη διαφορά. ή θα πρέπει απλά να ξεκινήσει και πάλι
Old 7 Απρίλη 2008, 09:03
Ομάδα Δωρητών

Default Σκληροί Δίσκοι

Αν το ένα παλιό ide δίσκο slave για να το αλλάξετε αυτό το βύσμα και θα πρέπει να είναι σε θέση να ανακτήσει / χρησιμοποιούν τα παλιά αρχεία αν sata τότε προτείνω id συνδέσετε σε αυτό και πιέζοντας το πλήκτρο F8 για την εκκίνηση και την εκκίνηση από το h / d που αρχικά ήρθε με το pc (κανόνας πάνω επιλογή στο bot mode) και πάλι θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αρχεία

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.
Old 7 Απρίλη 2008, 09:16
Μέλος Ομάδα

Default Σκληροί Δίσκοι

hi, i dont έχει ένα πρόβλημα με την εκκίνηση της νέας και της παλαιάς χρησιμοποιώντας ως σκλάβα για να προβάλετε τα αρχεία, αλλά είχα το λειτουργικό σύστημα που έχει συσταθεί με ποιο τρόπο θα ήθελα μου με όλα τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις που έχει συσταθεί
Old 7 Απρίλη 2008, 09:34
Ομάδα Δωρητών

Default Σκληροί Δίσκοι

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να μάθετε, έχετε το δίσκο xp για μεγάλα υπολογιστή σας;
Old 7 Απρίλη 2008, 10:31
Μέλος Ομάδα

Default Σκληροί Δίσκοι

ναι
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.