![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi, nisam kupio Dell 8400 i dolazi sa hard diska s xp home, bio sam zadivljen, ako je bilo moguće uzeti hard disk vanjska strana od moj računalo i drugi boot from this u mom Dell. oni su oba sata, samo ako se to pitate bilo moguće? hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bi moglo Ali ja sumnjam je kao druga h / d registrirani će imati xp na to PC i imati sve potrebne drivere za nju, a ne za svoj drugi pc i možda će Vam da ako xp čizme će potrebna aktivacija kod kao da će otkriti hardverske postavke su se promijenili (ovo je da se zaustavi pirating) osim ako oba komada su iste onda bi mogli biti sretni Im siguran drugi momci iz foruma će se zajedno i daju svoja stajališta
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| On svibanj raditi, ali imaju na umu svi hardver driveri će biti pogrešna, pa ako ga čizme, morat ćete promijeniti ih sve, uključujući matične ploče chipset drivera i bilo na brodu stvari.
Ako ne želite boot, možete isprobati Windows Popravak, ali bi vam potrebna instalacija XP disk za to. Također, ovisno o tome što verzija XP je (OEM, maloprodaja), moglo bi se zastava promjene hardvera i zatražiti da ponovno aktivirati. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| ispričavam redden137 ... Bio sam tipkati kao što su postavljanje |
|
| |||
| |||
| Hi, ovdje je problem sam imao punu računala sa XP Pro i sve moje Uni i programa rada sve je dobro, ali moj mobo umro, a htjela sam staviti ovaj hdd sa svim moje postavke i rade u moj novi Dell 8400. našto ja pokušati čizma sa njom u njoj dolazi do zaslona 'žao prozori nisu ispravno boot', tada sam popis načina vrh boot, normalno, sigurnom načinu rada itd., ali ništa ja mogu doći do setup etc u BIOS, CMOS clr će napraviti razliku. ili ću jednostavno morati ponovno pokrenuti |
|
| |||
| |||
| Ako je njen stari IDE disk promijeniti u robovsku plug je i te bi trebao biti u mogućnosti povratiti / koristiti svoj stari slika ako sata onda id predlažemo plugging ga i guranje F8 na start up i boot s h / d koja je došla s podrijetlom PC (norma vrh opciju bot mod) ponovo trebali biti u mogućnosti koristiti datoteke
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| hi, ja dont imati problema s novim booting jedan i pomoću stare kao rob za pregled slika, ali ja je operacijski sustav podešen kako sam htjela s moje postavke svih programa i postaviti |
|
| |||
| |||
| Samo jedan način da saznate, da li imate xp disk za vaše starije računalo? |
|
| |||
| |||
| da |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj tvrde diskove | Danny83222 | General Hardware Chat | 3 | 26 siječanj 2008 15:38 |
| Yey free hard diskove | Cew27 | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 20. Ruj 2007 15:50 |
| Hard Drives | lloyd.cardiff | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 5. srpnja 2007 15:55 |
| Hard diskovi | musicthom | General Hardware Chat | 5 | 11. prosinac 2006 14:39 |
| Hard disk problem - Zašto moj računalo ne može prihvatiti sve moje tvrdih diskova? | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 8 | 15. Sep 2006 03:14 |
| Thread Tools | |
| |