kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Merevlemezek

Reply

Téma eszközök
Old Április 7. 2008, 03:47
Csoport tagja

szia, én csak vásárolt egy Dell 8400 és jött a merevlemezen be XP Home, arra gondoltam, ha lehetséges volna, hogy a merevlemez az én másik számítógépet, és indítani ezt az én Dell. Mindkét SATA,

Csak gondoltam, ha ez lehetséges?

köszönöm
Old Április 7. 2008, 04:51
Donor Group

Talán
De nem hiszem, mint a többi h / d xp lesz bejegyezve, hogy a PC és a szükséges meghajtókat, és nem a másik PC is lehet, hogy megtalálja, hogy ha xp csizma kötelezni fogja egy aktivációs kódot, mivel felismeri a hardver beállításai változtak (ez a kalózkodás stop), kivéve, ha a PC-k esetében ugyanaz, akkor lehet, hogy szerencsés
Im biztos más fiúk a fórum lesz, és te is, hogy véleményüket

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Április 7. 2008, 04:54
Donor Group

Lehet dolgozni, de tartsa szem előtt a hardvermeghajtó lesz igaza, így ha ez csizma, akkor cserélni kell őket, többek között az alaplap chipset járművezetők, valamint a fedélzeti cucc.

Ha nem akarjuk, hogy indul, akkor próbálja meg egy Windows-javítás, de még szüksége lenne egy XP telepítő lemezt csinálni.

Is függ, milyen verziójú XP van (OEM, Retail), ez a zászló változások hardver és kérdezze meg, hogy újra.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Április 7. 2008, 04:57
Donor Group

Sajnáljuk redden137 ... Én voltam a gépelés, mint te kiküldetésére
Old Április 7. 2008, 08:51
Csoport tagja

Szia, itt a teljes probléma volt számítógép XP Pro, és minden uni munka és programok minden jó volt, de a mobo meghaltak, és én akartam, hogy ezt a hdd minden beállítás, és az új Dell 8400.

Amikor megpróbálom boot vele jön fel a képernyőn "Elnézést windows nem boot megfelelően Aztán van egy lista módon tetejére csomagtartó, normális, safe mode, stb, de nincs munka

tudok eljutni a beállítási etc a bios lenne CLR CMOS tesz különbséget. vagy egyszerűen csak tudom, hogy kezdje újra
Old Április 7. 2008, 09:03
Donor Group

Ha a régi IDE változás, hogy a rabszolga dugó meg és meg kell tenni, hogy visszaszerezze / használja a régi fájlokat, ha SATA, akkor javasoljuk, id bedugásával meg és tolásra F8 az induló és a csomagtartó a h / d, amely eredetileg jöttem A PC (norm top opció bot mód) újra meg kell tenni, hogy a kép

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.
Old Április 7. 2008, 09:16
Csoport tagja

hi, i dont gond indítást az új és a régi, mint egy rabszolga, hogy a kép, de még az operációs rendszer létrehozása, hogyan akartam azt én programokat és a beállításokat minden felállított
Old Április 7. 2008, 09:34
Donor Group

Csak egyetlen módja, hogy megtudja, van-e az XP lemezt a régebbi számítógépet?
Old Április 7. 2008, 10:31
Csoport tagja

igen
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.