![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia, én csak vásárolt egy Dell 8400 és jött a merevlemezen be XP Home, arra gondoltam, ha lehetséges volna, hogy a merevlemez az én másik számítógépet, és indítani ezt az én Dell. Mindkét SATA, Csak gondoltam, ha ez lehetséges? köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Talán De nem hiszem, mint a többi h / d xp lesz bejegyezve, hogy a PC és a szükséges meghajtókat, és nem a másik PC is lehet, hogy megtalálja, hogy ha xp csizma kötelezni fogja egy aktivációs kódot, mivel felismeri a hardver beállításai változtak (ez a kalózkodás stop), kivéve, ha a PC-k esetében ugyanaz, akkor lehet, hogy szerencsés Im biztos más fiúk a fórum lesz, és te is, hogy véleményüket
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet dolgozni, de tartsa szem előtt a hardvermeghajtó lesz igaza, így ha ez csizma, akkor cserélni kell őket, többek között az alaplap chipset járművezetők, valamint a fedélzeti cucc.
Ha nem akarjuk, hogy indul, akkor próbálja meg egy Windows-javítás, de még szüksége lenne egy XP telepítő lemezt csinálni. Is függ, milyen verziójú XP van (OEM, Retail), ez a zászló változások hardver és kérdezze meg, hogy újra. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Sajnáljuk redden137 ... Én voltam a gépelés, mint te kiküldetésére |
|
| |||
| |||
| Szia, itt a teljes probléma volt számítógép XP Pro, és minden uni munka és programok minden jó volt, de a mobo meghaltak, és én akartam, hogy ezt a hdd minden beállítás, és az új Dell 8400. Amikor megpróbálom boot vele jön fel a képernyőn "Elnézést windows nem boot megfelelően Aztán van egy lista módon tetejére csomagtartó, normális, safe mode, stb, de nincs munka tudok eljutni a beállítási etc a bios lenne CLR CMOS tesz különbséget. vagy egyszerűen csak tudom, hogy kezdje újra |
|
| |||
| |||
| Ha a régi IDE változás, hogy a rabszolga dugó meg és meg kell tenni, hogy visszaszerezze / használja a régi fájlokat, ha SATA, akkor javasoljuk, id bedugásával meg és tolásra F8 az induló és a csomagtartó a h / d, amely eredetileg jöttem A PC (norm top opció bot mód) újra meg kell tenni, hogy a kép
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| hi, i dont gond indítást az új és a régi, mint egy rabszolga, hogy a kép, de még az operációs rendszer létrehozása, hogyan akartam azt én programokat és a beállításokat minden felállított |
|
| |||
| |||
| Csak egyetlen módja, hogy megtudja, van-e az XP lemezt a régebbi számítógépet? |
|
| |||
| |||
| igen |