![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני רק קנה Dell 8400 והוא בא עם כונן קשיח עם XP Home, אני תהיתי אם היה ניתן לקחת את הכונן הקשיח של המחשב שלי ושל אחרים זה האתחול שלי Dell. הם שניהם SATA, רק תוהה אם זה היה אפשרי? תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה אולי אבל אני בספק מכיוון אחר שעה / ד יהיה רשום על XP, כי המחשב ויש להם את כל מנהלי ההתקנים הדרושים עבור ולא עבור אחרים PC אתה יכול למצוא גם שאם XP המגפיים זה יחייב את קוד ההפעלה כפי שהוא יאתר את הגדרות החומרה השתנו (זה כדי לעצור pirating), אלא אם הן מחשבים זהים אז אתה יכול להיות בר מזל Im בטוח מן הבחורים האחרים בפורום יהיו יחד ולתת לך את תצוגות
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יכול לעבוד, אבל לזכור את כל החומרה הנהגים יהיה לא בסדר, אז אם זה המגפיים, תצטרך לשנות את כולם, כולל לוח האם שבבים הנהגים וכל הדברים על הסיפון.
אם הוא לא רוצה אתחול, אתה יכול לנסות את התיקון של Windows, אבל הייתם צריכים דיסק ההתקנה של XP כדי לעשות את זה. כמו כן, תלוי מה הגירסה של XP היא (OEM, קמעונאות), זה עשוי לסמן את השינויים וחומרה לשאול אותך מחדש. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| מצטער redden137 ... הייתי הקלדת כפי שהיית שולח |
|
| |||
| |||
| היי, הנה את מלוא הבעיה היה לי מחשב עם XP Pro שלי וכל חד ותוכניות עבודה הכל היה טוב, אבל mobo שלי מת, ואני רוצה לשים את זה HDD עם כל ההגדרות שלי ולעבוד לתוך החדש שלי Dell 8400. כאשר אני מנסה לאתחל את זה עם זה בא עם המסך 'מצטער האתחול של Windows לא תקין "אז יש לי רשימה של דרכים הדף האתחול, בדרך כלל, מצב בטוח וכו', אבל ללא עבודה אני יכול לקבל את ההתקנה וכו 'ב-BIOS, היה clr cmos להשפיע. או שמא אני פשוט צריך להתחיל שוב |
|
| |||
| |||
| אם ישנה את כונן IDE לשנות אותה שפחה תקע את זה ואתה אמור להיות מסוגל לשחזר / להשתמש קבצים ישנים אם SATA אז מציעים פקיקה מזהה אותו ואת דוחפים על F8 על התחל אתחול קם מן שעה / ד אשר במקור הגיע עם ה-PC (נורמה הדף אפשרות במצב בוט) שוב אתה אמור להיות מסוגל להשתמש בקבצים
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני dont באתחול יש בעיה עם אחד חדש ושימוש הישנה כמו עבדים כדי להציג את הקבצים, אבל יש לי את מערכת ההפעלה להגדיר איך אני רוצה את זה עם כל התוכניות וההגדרות להגדיר |
|
| |||
| |||
| רק דרך אחת לגלות, האם יש לך את הדיסק XP עבור המחשב שלך ישנים? |
|
| |||
| |||
| כן |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אזור כוננים קשיחים | Danny83222 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 26 ינואר 2008 15:38 |
| Yey חינם כוננים קשיחים | Cew27 | כוננים & נשלפת | 4 | 20 ספטמבר 2007 15:50 |
| כוננים קשיחים | lloyd.cardiff | כוננים & נשלפת | 1 | ה -5 בחודש יולי 2007 15:55 |
| כוננים קשיחים | musicthom | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 11th דצמבר 2006 14:39 |
| כונן קשיח הבעיה - מדוע לא ניתן לקבל את כל המחשב שלי, כוננים קשיחים שלי? | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 15 ספטמבר 2006 03:14 |
| שרשרת כלים | |
| |