mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Standieji diskai

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 7, 2008, 03:47
Narys

Default Standieji diskai

Sveiki, aš ką tik nupirko Dell 8.400 ir ji atėjo su kietąjį diską su XP Home, man buvo įdomu, jei būtų įmanoma imtis kietąjį diską iš kitų savo kompiuteryje ir įkelti iš šio mano "Dell". jie abu yra SATA,

tiesiog įdomu, jei tai buvo įmanoma?

ačiū
Old Balandis 7, 2008, 04:51
Donorų grupės

Default Standieji diskai

Galbūt
Bet aš abejoju, kaip ir kiti H / D turės XP registruotų, kad PC ir turi visas būtinas tvarkykles, ir ne kitų jūsų kompiuteriui taip pat galite rasti, kad, jei XP batus ji reikalauja aktyvavimo kodas, kaip ji aptikti įrangos parametrai pasikeitė (tai yra sustabdyti piratavimo) jei abu kompiuteriai yra ten pat jums gali būti laimingas
Im tikrai kiti vaikinai iš forumo bus kartu ir duos jums savo nuomonę

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Balandis 7, 2008, 04:54
Donorų grupės

Default Standieji diskai

Ji gali dirbti, bet nepamiršti visų aparatinės tvarkyklės bus neteisingai, todėl, jei tai batai, jums reikės pakeisti juos visus, įskaitant Portatiles vairuotojai ir visi laive stuff.

Jeigu jis nenori įkelti, galite išbandyti "Windows Remontas, bet jums reikės XP diską, kaip tai padaryti.

Be to, priklausomai nuo to, kokia versija ir XP, tai (OEM, Retail), ji gali vėliavos iki aparatūros pakeitimus ir paprašyti aktyvuoti.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Balandis 7, 2008, 04:57
Donorų grupės

Default Standieji diskai

Atsiprašome redden137 ... Aš rašyti, kaip jūs parašėte
Old Balandis 7, 2008, 08:51
Narys

Default Standieji diskai

Sveiki, čia yra visiškai problemą turėjau su XP Pro ir visi mano Uni darbą ir programos viską, kompiuteris buvo geras, bet mano MOBO mirė, o aš norėjau daryti tai hdd visus savo nustatymus ir dirbti į savo naują "Dell" 8.400.

kai bandau paleisti su juo jis ateina prie ekrano "Atsiprašau" Windows nebuvo tinkamai paleisti ", tada aš būdų sąrašą pušnis, normalus, safe mode ir tt, tačiau nė vienas darbas

Aš galiu nuvykti į nustatymus ir tt į BIOS, prašau CLR CMOS daryti skirtumą. ar man tiesiog reikia pradėti iš naujo
Old Balandis 7, 2008, 09:03
Donorų grupės

Default Standieji diskai

Jei jo senas IDE diskui pakeisti jį vergas prijunkite jį, ir jūs turite galimybę susigrąžinti / naudoti senus failus, jei sata tada ID rekomenduojame prijungti jį ir spausdami F8, dėl įdiegtų ir boot from H / D, kad iš pradžių atėjo PC (norma viršų parinktį Bot režimu) vėl galėsite naudotis failai

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.
Old Balandis 7, 2008, 09:16
Narys

Default Standieji diskai

Hi, I dont have a problem Atsisiųsti pagal nauja ir pagal sena kaip vergas peržiūrėti failus, bet turėjau operacinę sistemą, įsteigti kaip aš norėjau ją su savo programas ir nustatymus visus įsteigti
Old Balandis 7, 2008, 09:34
Donorų grupės

Default Standieji diskai

Tik vienas būdas sužinoti, ar turite XP diską už senesnius kompiuterius?
Old Balandis 7, 2008, 10:31
Narys

Default Standieji diskai

Taip
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mano Hard Drives Danny83222 General Hardware Chat 3 26 sausis 2008 15:38
Yey nemokamai diskų Cew27 Drives & Removable Media 4 20 rugsėjis 2007 15:50
Hard Drives lloyd.cardiff Drives & Removable Media 1 5 liepa 2007 15:55
Standieji diskai musicthom General Hardware Chat 5 11 gruodis 2006 14:39
Kietasis diskas Problema - Kodėl negaliu Mano kompiuteris priimti visus savo kietuosius diskus? Kompiuterių Spec General Hardware Chat 8 15 rugsėjis 2006 03:14
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.