![]() |
|
|
|||
|
|||
|
hi, i tikai iegādājās dell 8.400 un tas atnāca ar cieto disku ar XP Home, man bija jautājums, ja tas būtu iespējams veikt cieto disku no manas citu datoru un zābaku no tā mana dell. tie abi SATA
tikai jautājums, ja tas ir iespējams? pateicība |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tas varētu
Bet es šaubos, ka ir citas h / d būs xp reģistrēti šim pc, un visi vajadzīgi vadītājiem par to, un nevis jūsu otra pc arī jūs varat atrast, ka, ja xp zābaki tas prasīs aktivizācijas kodu, jo tas atklāt aparatūras iestatījumi ir mainīti (tas ir apturēt pirātismu), ja vien abi datori ir pats tad jūs varētu būt laimīgs Im pārliecināts citi puiši no foruma būs kopā un dodu jums savu viedokli
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tā var strādāt, taču ņemt vērā visus dziņi būs nepareizi, tāpēc, ja tas zābaki, Jums būs nepieciešams mainīt viņiem visiem, tostarp Motherboard Chipset vadītājiem un jebkura uz kuģa stuff.
Ja tā nevēlas to boot, jūs varētu izmēģināt Windows Repair, bet jums būtu nepieciešams XP uzstādīšana disku, lai to izdarītu. Arī atkarībā no tā, kāda versija, XP tas ir (OEM, Retail), tā varētu izcelt šajā Hardware izmaiņas un aicinu jūs atjaunot. Mana sistēma: Home Build
|
|
|
|||
|
|||
|
sorry redden137 ... Man bija rakstīt kā jums norīkošanu
|
|
|
|||
|
|||
|
hi, šeit ir pilna problēma man bija dators ar xp pro un visu manu uni darbu un programmu viss bija labs, bet mana MOBO nomira, un es gribēju izdarīt šo hdd ar visu manu iestatījumiem un darba uz manu jauno dell 8.400.
kad mēģinu boot ar to tā nāk līdz ar ekrānu 'sorry logi nebija boot pareizi ", tad man sarakstu veidos top boot, normāls, drošais režīms utt bet neviena darbs i var nokļūt setup ETC BIOS, kas CLR CMOS veikt pārmaiņas. vai man vienkārši ir jāsāk no jauna |
|
|
|||
|
|||
|
Ja tā vecā ide mainītu to vergu pievienojiet to un jums ir jābūt iespējai atgūt / lietot savu veco failus, ja sata tad id liecina tapām to un stumšanas F8 uzsākšanas un boot no h / d, kas sākotnēji bija ar pc (norm top iespēja bot režīmā) atkal jums ir iespēja izmantot failu
|
|||
|
|||
|
hi, i dont ir problēma booting ar jauno un izmantojot vecas kā vergs, lai apskatītu failus, bet man bija operētājsistēma, kas izveidota kā es gribēju to ar manas programmas un iestatījumus visiem, kas izveidota
|
|
|
|||
|
|||
|
Tikai viens veids, kā uzzināt, vai jums ir xp disku, lai savu vecāku datoru?
|
|
|
|||
|
|||
|
jā
|