![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, I just kupił Dell 8400 i wraz z dysku twardego w xp z domu, i zastanawiałem się, jeśli to możliwe do dysku twardego z mojego innego komputera i uruchomić z tego w moim Dell. są zarówno SATA, Zastanawiałem się tylko czy to możliwe? dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może Ale wątpliwości co inne h / d będzie musiał xp zarejestrowany na tym komputerze i wszystkie niezbędne sterowniki, a nie dla innych PC również może się okazać, że jeżeli xp buty to wymagać będzie kod aktywacyjny, ponieważ wykrywa Ustawienia sprzętu uległy zmianie (jest to, aby zatrzymać piractwa), chyba że obie sztuk są takie same, wtedy może być szczęśliwy Im na pewno inne chłopaki z forum będzie wzdłuż i daje swoje poglądy
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może ona pracować, ale pamiętać wszystkie sterowniki sprzętu będzie źle, więc jeśli buty, musisz zmienić je wszystkie, w tym sterowniki chipsetu płyty głównej oraz wszelkie materiały na pokładzie.
Jeśli nie chcesz uruchomić, możesz spróbować naprawy systemu Windows, ale musisz jeden Instalacja XP na dysku to zrobić. Również w zależności od wersji XP jest (OEM, Retail), to może się flaga zmiany sprzętowe i prosić o reaktywacji. My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| Przepraszam redden137 ... Byłem wpisując jako byłeś delegowania |
|
| |||
| |||
| Cześć, tu jest pełna problemu Miałem komputer z XP Pro i wszystkie moje prace i programy uni wszystko było dobrze, ale moje Mobo umarł, i chciałem umieścić ten hdd wszystkie moje ustawienia i pracy w nowym dell 8400. Przy próbie rozruchu z tym chodzi z ekranu "Przepraszam okien nie boot prawidłowo", a następnie Mam listę sposobów górę rozruchu, normalne, tryb awaryjny itd., ale żadna z nich nie działa mogę dostać się do konfiguracji itp w bios, to clr WOR zrobić różnicę. czy wystarczy, aby uruchomić ponownie |
|
| |||
| |||
| Jeżeli stary dysk IDE go zmienić na slave i podłącz go można odzyskać / używać starych plików jeżeli SATA następnie id sugerują połączenie go i naciskając klawisz F8 na uruchomienie i rozruch z h / d, że pochodzi z PC (norma górę opcji bot mode) ponownie można używać plików
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, I dont mieć problem z uruchomieniem nowego i starego używając jako niewolnika, aby wyświetlić pliki, ale miałem skonfigurować system operacyjny, jak i chciał go mój programy i ustawienia wszystkich skonfigurować |
|
| |||
| |||
| Tylko w jedną stronę, aby dowiedzieć się, czy masz XP na dysku Twojego komputera starszymi? |
|
| |||
| |||
| tak |
![]() |
|
| Zakładki |