menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Pevné disky

Reply

Thread Tools
Old 7. apríla 2008, 03:47
Člen Skupina

Default Pevné disky

Ahoj, práve som kúpil dell 8400 a stalo sa na pevnom disku s XP Home jsem se divil, ak by bolo možné prijať pevný disk z môjho počítača a iné boot z toho v mojom dell. sú obidva SATA,

Jen přemýšlím, ak to bolo možné?

vďaka
Old 7. apríla 2008, 04:51
Darcu Skupina

Default Pevné disky

Mohlo by to
Ale pochybujem, že ako ostatné h / d bude mať xp registrované na PC a že má všetky potrebné ovládače pre ňu a nie pre váš PC aj iné môžete nájsť, že ak xp topánky bude požadovať aktivačný kód, ako to bude detekovať nastavenie hardvéru zmenili (to sa zastaviť pirátstva) ak sa obe ks sú rovnaké, potom by mohol byť šťastný
Im určite ostatní chalani z fóra budú spolu a dať vám svoj názor

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Old 7. apríla 2008, 04:54
Darcu Skupina

Default Pevné disky

To môže fungovať, ale bude brať do úvahy všetky ovládače hardvér bude zle, takže ak to topánky, budete musieť zmeniť všetky, vrátane základná doska s čipovou ovládače a žiadne veci na palube.

Ak si neželá boot, môžete skúsiť opraviť systém Windows, ale budete potrebovať inštalačný disk XP to urobiť.

Tiež v závislosti na verzii XP je (OEM, Retail), mohlo by vlajku až zmeny v hardvéri a požiadať, aby ste znova aktivovať.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7. apríla 2008, 04:57
Darcu Skupina

Default Pevné disky

Promiň redden137 ... Bol som zadaním, ako ste boli vyslanie
Old 7. apríla 2008, 08:51
Člen Skupina

Default Pevné disky

Ahoj, tu je úplný problém jsem měl počítač s XP Pro a všetky moje jednomodálna pracovné programy a všetko bolo dobré, ale moje Mobo zomrel a já jsem chtěl, aby tento hdd všetky moje nastavenia a prácu na mojom novom dell 8400.

Pri pokuse o boot sa to v nej prichádza s obrazovkou 'promiňte okná nebola riadne boot' pak jsem zoznam ciest obuv, normálne, núdzový režim atď, ale nemá prácu

Môžem dostať do nastavenia v BIOSu atď, by CLR CMOS zmeniť. alebo mám jednoducho musím začať znovu
Old 7. apríla 2008, 09:03
Darcu Skupina

Default Pevné disky

Ak svoj starý IDE disk zmeniť na slave plug ju a mali by ste byť schopní obnoviť / používať svoje staré súbory, pokiaľ SATA id potom naznačujú, že zapojenie a tlačenie F8 pre spustenie a zavedenie z h / d, ktorý pôvodne prišiel s PC (norm top voľba v topánok režime) opäť by ste mali byť schopní používať súbory

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.
Old 7. apríla 2008, 09:16
Člen Skupina

Default Pevné disky

Ahoj, já dont mať problém so zavádzaním s novým jedna a za použitia starých ako otrok pre zobrazenie súborov, ale aj keby operačný systém nastaviť, ako som chcela, že s mojimi programami a nastavenie všetkých zriadiť
Old 7. apríla 2008, 09:34
Darcu Skupina

Default Pevné disky

Iba jeden spôsob, ako zistiť, čo máte na disku xp pro váš starší počítač?
Old 7. apríla 2008, 10:31
Člen Skupina

Default Pevné disky

áno
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Moje pevné disky Danny83222 Všeobecné Hardware Chat 3 26. januára 2008 15:38
Yey zdarma pevné disky Cew27 Drives & Removable Media 4 20. September 2007 15:50
Pevné disky lloyd.cardiff Drives & Removable Media 1 5. júl 2007 15:55
Pevné disky musicthom Všeobecné Hardware Chat 5 11. december 2006 14:39
Pevný disk Problém - Prečo nemôže môj počítač všetky moje pevné disky? Počítačové Spec Všeobecné Hardware Chat 8 15. September 2006 03:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.