![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, práve som kúpil dell 8400 a stalo sa na pevnom disku s XP Home jsem se divil, ak by bolo možné prijať pevný disk z môjho počítača a iné boot z toho v mojom dell. sú obidva SATA, Jen přemýšlím, ak to bolo možné? vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by to Ale pochybujem, že ako ostatné h / d bude mať xp registrované na PC a že má všetky potrebné ovládače pre ňu a nie pre váš PC aj iné môžete nájsť, že ak xp topánky bude požadovať aktivačný kód, ako to bude detekovať nastavenie hardvéru zmenili (to sa zastaviť pirátstva) ak sa obe ks sú rovnaké, potom by mohol byť šťastný Im určite ostatní chalani z fóra budú spolu a dať vám svoj názor
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To môže fungovať, ale bude brať do úvahy všetky ovládače hardvér bude zle, takže ak to topánky, budete musieť zmeniť všetky, vrátane základná doska s čipovou ovládače a žiadne veci na palube.
Ak si neželá boot, môžete skúsiť opraviť systém Windows, ale budete potrebovať inštalačný disk XP to urobiť. Tiež v závislosti na verzii XP je (OEM, Retail), mohlo by vlajku až zmeny v hardvéri a požiadať, aby ste znova aktivovať. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Promiň redden137 ... Bol som zadaním, ako ste boli vyslanie |
|
| |||
| |||
| Ahoj, tu je úplný problém jsem měl počítač s XP Pro a všetky moje jednomodálna pracovné programy a všetko bolo dobré, ale moje Mobo zomrel a já jsem chtěl, aby tento hdd všetky moje nastavenia a prácu na mojom novom dell 8400. Pri pokuse o boot sa to v nej prichádza s obrazovkou 'promiňte okná nebola riadne boot' pak jsem zoznam ciest obuv, normálne, núdzový režim atď, ale nemá prácu Môžem dostať do nastavenia v BIOSu atď, by CLR CMOS zmeniť. alebo mám jednoducho musím začať znovu |
|
| |||
| |||
| Ak svoj starý IDE disk zmeniť na slave plug ju a mali by ste byť schopní obnoviť / používať svoje staré súbory, pokiaľ SATA id potom naznačujú, že zapojenie a tlačenie F8 pre spustenie a zavedenie z h / d, ktorý pôvodne prišiel s PC (norm top voľba v topánok režime) opäť by ste mali byť schopní používať súbory
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já dont mať problém so zavádzaním s novým jedna a za použitia starých ako otrok pre zobrazenie súborov, ale aj keby operačný systém nastaviť, ako som chcela, že s mojimi programami a nastavenie všetkých zriadiť |
|
| |||
| |||
| Iba jeden spôsob, ako zistiť, čo máte na disku xp pro váš starší počítač? |
|
| |||
| |||
| áno |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Moje pevné disky | Danny83222 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 26. januára 2008 15:38 |
| Yey zdarma pevné disky | Cew27 | Drives & Removable Media | 4 | 20. September 2007 15:50 |
| Pevné disky | lloyd.cardiff | Drives & Removable Media | 1 | 5. júl 2007 15:55 |
| Pevné disky | musicthom | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 11. december 2006 14:39 |
| Pevný disk Problém - Prečo nemôže môj počítač všetky moje pevné disky? | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 15. September 2006 03:14 |
| Thread Tools | |
| |