мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Хард дискови

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. април 2008, 03:47
Мембер Гроуп

бок, нисам купио Делл 8400 и долази са хард диска са ксп хоме, био сам задивљен, ако је било могуће узети хард диск ван мој рачунар и други боот фром тхис у мом Делл. они су оба сата,

само ако се то питате било могуће?

хвала
Old 7. април 2008, 04:51
Донаторска Група

То би могло
Али ја сумњам је као друга х / д регистровани ће имати ксп на то ПЦ и да има све потребне дривер за њу, а не за свој други пц и можда ће вам да ако ксп чизме ће захтевају активирање код као да ће показати хардверске поставке су се променили (ово је да се заустави пиратинг) осим ако оба комада су исте онда би могли бити сретни
Им сигуран други момци из форума ће се заједно и дају своја становишта

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 7. април 2008, 04:54
Донаторска Група

Он мај радити, али имају на уму сви хардвер дривер ће бити погрешна, па ако га чизме, мораћете да промените их све, укључујући матичне плоче цхипсет драјвера и било на броду ствари.

Ако не желите да боот, можете да испробате Уиндоус Поправка, али би вам потребна инсталација КСП диск за то.

Такође, у зависности од тога шта верзија КСП је (ОЕМ, малопродаја), могло би се застава промене хардвера и затражити да поново активирате.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 7. април 2008, 04:57
Донаторска Група

извињавамо редден137 ... Био сам куцате као што су постављање
Old 7. април 2008, 08:51
Мембер Гроуп

Бок, овде је проблем сам имао пуну рачунара са КСП Про и све моје Уни и програма рада све је добро, али мој мобо умро, а хтела сам ставити овај ХДД са свим моје подешавања и раде у мој нови Делл 8400.

нашто ја пробати за чизма са њом у њој долази до екрана 'жао прозори нису исправно боот', тада сам листу начина врх боот, нормално, безбедном начину рада итд, али ништа

ја могу доћи до сетуп етц у БИОС, ЦМОС цлр ће направити разлику. или ћу једноставно морати поново покренути
Old 7. април 2008, 09:03
Донаторска Група

Ако је њен стари ИДЕ диск променити у робовско плуг је и те би требао бити у могућности да вратим / користити свој стари слика ако сата онда ид предлажемо укопчавање га и гурање Ф8 на старт уп и боот са х / д која је дошла с поријеклом ПЦ (норма врх опцију БОТ мод) поново требало да буде у могућности да користе датотеке

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.
Old 7. април 2008, 09:16
Мембер Гроуп

хи, ја донт имати проблема са новим боотинг један и помоћу старе као роб за преглед слика, али ја је оперативни систем подешен како сам хтела са моје подешавања свих програма и поставити
Old 7. април 2008, 09:34
Донаторска Група

Само један начин да сазнате, да ли имате ксп диск за ваше старије рачунар?
Old 7. април 2008, 10:31
Мембер Гроуп

да
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц