az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Sabit sürücüler

Reply

Konu Araçları
Old 7 Nisan 2008, 03:47
Üye Grubu

Default Sabit sürücüler

merhaba, ben sadece bir Dell 8400 aldım ve eğer diğer bilgisayar ve açılış dışında bu gelen vadi bulunan sabit disk almak mümkün olsa XP Home ile bir sabit disk ile, i merak ediyorum geldi. her ikisi de SATA vardır

Eğer bu mümkün olduğunu sadece merak?

teşekkürler
Old 7 Nisan 2008, 04:51
Bağış Grubu

Default Sabit sürücüler

Bir
Ama diğer sa olarak şüphe / d XP kayıtlı olacaktır bilgisayar ve aynı zamanda bu algılar bu IF XP botlar bir etkinleştirme kodu gerekir bulabileceğiniz diğer PC için için gerekli tüm sürücüler ve varsa donanım ayarları (Bu takdirde her iki adet o sizin şanslı olabilir aynıdır pirating) durdurmak için değişti
Im emin foruma başka çocuklar birlikte olacak ve görüşleri vermek

Bir bilgisayar bir satranç beni yendi
Ama tekme boks bana hiç maç oldu.

Benim Sistemi: redden137

İşlemci (ler):
AMD Opteron 165 o / C
Anakart:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM hafıza:
2GB korsan xms PC3200 platium
Grafik Kartı (ler):
8800gts o / C
Ses Kartı:
Creative SoundBlaster 4
Sabit Disk (ler):
1x 80 GB 2x 250GB
Optik Sürücü (ler):
1x Sony DVD RAM sürücü DV 1xphillips
Case / PSU:
700w modüler PSU
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
22in genişekran
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 7 Nisan 2008, 04:54
Bağış Grubu

Default Sabit sürücüler

Bu, iş, ama ayı yanlış olacaktır tüm donanım sürücüleri göz önüne aldığımızda, bu yüzden eğer botlar, siz, anakart chipseti sürücüleri dahil hepsini değiştirmek gerekir herhangi bir şey üzerine kurulu.

Eğer boot istiyorum değilse, Windows Onarım deneyebilirsiniz, ancak bunu yapmak için bir XP yükleme diski gerekir.

Ayrıca XP de (OEM, Retail) Donanım ve değişiklikler, bu olabilir bayrağı ve yeniden isteyebilir sürümünü bağlı.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 7 Nisan 2008, 04:57
Bağış Grubu

Default Sabit sürücüler

üzgünüm redden137 ... Olarak gönderme vardı ben yazmaya oldu
Old 7 Nisan 2008, 08:51
Üye Grubu

Default Sabit sürücüler

merhaba, burada tam Problem XP Pro ve tüm tek eser ve programları her bir bilgisayar vardı, ama iyi oldu benim mobo öldü ve ben bütün ayarları ile HDD koymak istedim ve iş yeni Dell 8400 yapıştırın.

ne zaman i boot ile bu deneyin ekran Üzgün pencereli düzgün 'Sonra yollar bir listesini çizme, normal, güvenli mod vb ama hiç eser yok önyükleme mi gelir

i BIOS kurulum vs için, bir fark yaratmak CMOS CLR da alabilirsiniz. veya i yeniden başlatmak gerekiyor
Old 7 Nisan 2008, 09:03
Bağış Grubu

Default Sabit sürücüler

Eğer onun eski bir IDE sürücüsüne köle değiştirmek içinde fiş ve kurtarmak gerekir / eski dosyaları kullanmak eğer SATA sonra kimliği olarak tıkama öneririz ve başlangıç ve açılış yerine h on F8 itme / orijinal ile D geldi Bot modunda pc (standart üst seçenek) tekrar dosyaları kullanabilmeniz gerekir

Bir bilgisayar bir satranç beni yendi
Ama tekme boks bana hiç maç oldu.
Old 7 Nisan 2008, 09:16
Üye Grubu

Default Sabit sürücüler

hi, i dont, yeni ve eski bir köle olan dosyaları görüntülemek için kullandığınız bir sorun boot var, ama işletim sistemi nasıl programlar ve ayarlar tüm kurmak ile aranan kurmak vardı
Old 7 Nisan 2008, 09:34
Bağış Grubu

Default Sabit sürücüler

Bulmak için yalnızca bir şekilde, eski bilgisayar için XP diski var mı?
Old 7 Nisan 2008, 10:31
Üye Grubu

Default Sabit sürücüler

evet
Reply

Register

Bookmarks