![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я тільки що купив Dell 8400 і поставляється з жорстким диском з XP Home, я було цікаво, якби можна було прийняти жорсткий диск з мого комп'ютера та інші завантажитися з цього в моєму Dell. вони обидва SATA, просто цікаво, якщо б це було можливо? спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це може Але я сумніваюся, що й інші ч / д буде зареєстрований на XP, що комп'ютер і всі необхідні драйвера для нього, а не для інший комп'ютер і ви можете виявити, що якщо чоботи XP це зажадає код активації як це визначить апаратні налаштування змінилися (це, щоб зупинити піратський), якщо обидва комп'ютери же тоді можна бути щасливим Im впевнений, інші хлопці з форуму будуть разом і дати вам свої погляди
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вона може працювати, але мати на увазі всі драйвери буде неправильним, так що якщо воно завантажується, вам необхідно змінити їх усі, в тому числі драйвера чіпсета материнської плати і будь-які речі на борту.
Якщо цього не хочете завантажитися, ви можете спробувати Windows ремонту, але вам знадобиться диск XP установка для цього. Крім того, залежно від версії XP це (OEM, роздрібна торгівля), вона може сигналізувати зміни в обладнанні і просимо вас повторно активувати. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Вибачте redden137 ... Я набрав, як ви були проводки |
|
| |||
| |||
| Привіт, ось повна і проблем було комп'ютера з XP Pro і всі мої Uni роботи і програми все було добре, але моя плат помер, і я хотів поставити цей жорсткий диск і всі мої настройки і роботи в моєму новому Dell 8400. При спробі завантаження з ним у це приходить з Windows жаль екран "не зможе завантажити машину", потім у мене є список із способів завантаження Top, нормальному, безпечному режимі т.д., але ні одна робота Я можу отримати з установки і т.д. в BIOS, будуть CLR CMOS роблять різниці. або мені просто доведеться починати все спочатку |
|
| |||
| |||
| Якщо його старий диск IDE змінити його на слов'янський підключіть його до комп'ютера, і ви повинні бути в змозі відновити / використати ваші старі файли, якщо SATA то ID запропонувати вставити його в розетку і натисканням F8 на запуск і завантаження с / г, що спочатку прийшов з PC (норма Top варіанту в режимі бота) знову, ви повинні мати можливість використовувати файли
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт, я Не маєте проблеми з завантаженням нової та старої використання в якості раба, щоб переглянути файли, але я мала операційна система, створена, як я хотів її з моїх програм і налаштувань Всі налаштування |
|
| |||
| |||
| Є тільки один спосіб дізнатися, чи є у Вас XP диск для Вашого комп'ютера дорослими? |
|
| |||
| |||
| Так |