![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| и Im новите компютърни и Im опитвате да научите затова instaled един nother твърдия диск в моя COMP, но той ме е объркан, дори с моя ограничен knowlage си мислех, че ще се появи на "Моят компютър" прозорец битов то не всички други направя като мои дъщери и пад моята камера, но няма нови шофиране IV проверени Device Manager и там тя е настроена на роби, така сега Im totaly объркат някой може да ми точка в правилната посока и ще бъде така gratefull |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здрасти,
Ако не можете да я видите в диспечера на устройствата и вашият BIOS след това му включен в правилно. Всичко това трябва е подразделение настройка и формат. Изтегляне на този процес http://www.soft32.com/download_151.html Уверете се, че сте дял новия си диск, а не върху стария, не искам да се отнасям много нещата. : шок: Дейв. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Чудесно, радвам да помогна. Просто кажи приятелите си за този форум, моля. Благодарности, Дейв. |
|
| |||
| |||
| ще мога да тичам музикален форум и имат музика точка на footie форума ще стик линк и от двете |
|
| |||
| |||
| Благодаря ти, много оценявам! 8) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Твърди дискове | twiggs396 | Общи Хардуер Чат | 8 | 7 април 2008 10:31 |
| Моят твърди дискове | Danny83222 | Общи Хардуер Чат | 3 | 26 Jan 2008 15:38 |
| Yey свободно твърди дискове | Cew27 | Дискове & сменяемите носители | 4 | 20-ти септември 2007 15:50 |
| Твърди Дискове | lloyd.cardiff | Дискове & сменяемите носители | 1 | 5-и парламентарен Jul 2007 15:55 |
| Твърд диск проблем - защо да не мога да си компютър приемете всичките ми твърди дискове? | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 8 | 15-ти септември 2006 03:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |