![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| im i nové výpočetní techniky a na chatu se snaží naučit tak i instaled Dalším pevný disk do mého comp, ale je mi zmatená, i se svou omezenou knowlage Myslel jsem, že by se zdálo na "tento počítač" okno bit to není vše ostatní jako mé dcery i pod mým kamera, ale žádné nové jednotky iv kontroluje správce zařízení a tam je nastavena na slave tak nyní im celkem zmatená může někdo místo mě tím správným směrem by se i tak gratefull |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nazdar,
Pokud vidíte, že ve Správci zařízení a váš bios pak jeho zapojen správně. Vše je třeba je oblast instalace a formátu. Stáhněte si tento proces http://www.soft32.com/download_151.html Ujistěte se, že oblast vašeho nového disku a ne starý, nechtějí se opravdu bordel to rozjet. : šoku: Dave. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Skvělé, jsem rád, že by mohlo pomoci. Řekněte svým přátelům o tomto fóru, prosím. Díky, Dave. |
|
| |||
| |||
| bude i spuštění hudební fórum a hudební sekci na footie fórum hůl odkazu na obou |
|
| |||
| |||
| Děkuji, hodně! 8) |
![]() |
|
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pevné disky | twiggs396 | Obecné Hardware Chat | 8 | 7 dubna 2008 10:31 |
| Moje pevné disky | Danny83222 | Obecné Hardware Chat | 3 | 26. ledna 2008 15:38 |
| Pevné disky pomalé XP | Phat papoušek | Drives & Removable Media | 6 | 6. Srpen 2007 12:01 |
| Pevné disky | lloyd.cardiff | Drives & Removable Media | 1 | 5. červenec 2007 15:55 |
| Pevný disk Problém - Proč nemůže můj počítač všechny mé pevné disky? | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 8 | 15. Září 2006 03:14 |
| Thread Nástroje | |
| |