![]() |
|
| |||
| |||
| im καλά νέα για τον υπολογισμό και την im προσπαθούν να μάθουν έτσι instaled έναν σκληρό δίσκο σε άλλος μου comp αλλά έχει μου σύγχυση ακόμη και με περιορισμένη knowlage μου, σκέφτηκα ότι θα εμφανιστεί στο "ο υπολογιστής μου" παράθυρο λίγο ότι δεν κάνουν όλα τα άλλα όπως είναι οι κόρες μου i pod μου cam νέο δίσκο, αλλά δεν ελέγχονται iv συσκευή διαχειριστή και την εκεί που είναι σήμερα, ώστε να σκλάβος im totaly συγχέεται σημείο μπορεί κανείς να μου προς τη σωστή κατεύθυνση θα ήμουν τόσο gratefull |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου,
Εάν μπορείτε να δείτε στο Device Manager και στη συνέχεια τα βιογραφικά σας συνδεθεί σωστά. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα διαμέρισμα και μια μορφή ρύθμισης. Κατεβάστε τον δίκη http://www.soft32.com/download_151.html Βεβαιωθείτε ότι το νέο σας δίσκο διαμέρισμα και δεν τον παλιό, δεν θέλουν να πραγματικά χάλια τα πράγματα. : shock: Dave. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Μεγάλη, χαρούμενος θα μπορούσα να βοηθήσω. Πες τους φίλους σας σχετικά με αυτό το φόρουμ σε παρακαλώ. Ευχαριστώ, Dave. |
|
| |||
| |||
| θα κάνει να εκτελέσω ένα μουσικό forum και να έχει ένα μουσικό τμήμα footie σε ένα φόρουμ θα κολλήσει μια σύνδεση και στις δύο |
|
| |||
| |||
| Σας ευχαριστώ, ιδιαίτερα αποτελεσματικό! 8) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σκληροί Δίσκοι | twiggs396 | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 7 Απρ 2008 10:31 |
| My Σκληροί Δίσκοι | Danny83222 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 26 Ιαν 2008 15:38 |
| Yey ελεύθερη σκληρούς δίσκους | Cew27 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 20η Σεπ 2007 15:50 |
| Σκληροί Δίσκοι | lloyd.cardiff | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 5 Ιουλ 2007 15:55 |
| Πρόβλημα σκληρού δίσκου - Γιατί ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να αποδεχθεί όλες μου οι σκληροί δίσκοι; | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 15η Σεπ 2006 03:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |