![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| gerai jiems nauji skaičiavimo ir jiems bando sužinoti, kad aš instaled Dar vienu kietąjį diską į mano comp, bet jis mane supainiojo su savo net tik knowlage Maniau, kad jis būtų rodomas "My Computer" langą, jis šiek tiek ne visi kiti daro pavyzdžiui, mano dukrai i pod mano kamera, bet nė vienas naujas įrenginys IV patikrinti Device Manager ir ten yra nustatyta, kad vergais, todėl dabar im totaly confused Can anyone point me in linkme aš norėčiau būti toks gratefull |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labas,
Jei galite matyti Device Manager, BIOS, tada jo prijungtas teisingai. Visi jo poreikiai yra disko diegimo ir formos. Atsisiųskite šį teismą http://www.soft32.com/download_151.html Įsitikinkite, kad disko savo naują diską, o ne senąjį, nenoriu tikrai mess things up. : shock: Dave. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Puiku, džiaugiuosi, aš galėsiu padėti. Tiesiog pasakykite savo draugams apie šį forumą prašom. Ačiū, Dave. |
|
| |||
| |||
| bus paleisti muzikos forumas ir yra muzikos skyriuje futbolas forume pasiliks nuorodą ir |
|
| |||
| |||
| Ačiū, Much appreciated! 8) |