![]() |
|
| |||
| |||
| labi im jauni datori un im mēģina mācīties, lai es instaled Cits hard drive into my comp, bet tas ir man sajaukt pat ar savu ierobežotu knowlage es domāju, ka tā varētu parādīties "My Computer" logā mazliet tas nav visiem pārējiem do piemēram, mana meita i pod my cam, bet ne ar jaunu sparu iv pārbaudīts Device Manager, un tās tur ir iestatīts uz vergu tāpēc tagad im totaly sajaukt var ikviens punkts mani pareizajā virzienā, es būtu tik gratefull |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čau,
Ja jūs varat redzēt to Device Manager, un jūsu bios tad tās plugged pareizi. Viss, kas nepieciešams vajadzības, ir partition setup un formātu. Lejupielādēt šo izmēģinājuma http://www.soft32.com/download_151.html Pārliecinieties, ka esat partition savu jauno disku un ne vecā, nevēlos, lai tiešām MES lietas uz augšu. : shock: Dave. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Liels, priecīgs es varētu palīdzēt. Vienkārši pastāstīt saviem draugiem par šajā forumā lūdzu. Pateicība, Dave. |
|
| |||
| |||
| būs man palaist mūzikas forums un ir mūzikas sadaļā footie forums paliks saite gan |
|
| |||
| |||
| Thank you, much appreciated! 8) |