![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im bine la noi de calcul şi de chat care încearcă să înveţe şi m-am instaled un hard-disk nother în comp meu, dar mi le-a confundat cu mine chiar şi limitată knowlage M-am gândit că ar apărea pe "My Computer" fereastra pic, nu-l fac toţi ceilalţi cum ar fi mi fiice i pod, dar nu-mi cam noua unitate IV verificate Device Manager si acolo este setat pentru a slave acum im totaly confuz poate cineva punct de mine în direcţia cea bună i-ar fi atât de gratefull |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut,
Dacă vă puteţi vedea în Device Manager şi BIOS apoi sa conectat în mod corect. Tot ce trebuie este o partiţie de instalare şi un format. Descărcaţi acest proces http://www.soft32.com/download_151.html Asiguraţi-vă că partiţia dvs. de noua unitate, şi nu pe cel vechi, nu vreau să-adevăr mizerie lucrurile. : şoc: Dave. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Mare, bucur ca am putut ajuta. Spune prietenilor tai despre acest forum va rog. Mulţumesc, Dave. |
|
| |||
| |||
| i se va face cu un forum de muzica si au o sectiune de muzica pe un footie forum se va lipi o legătură de pe ambele |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc, mult mai apreciat! 8) |