![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im aj nové výpočtovej techniky a na chate sa snažia naučiť aj instaled Ďalším pevný disk do môjho comp, ale je mi zmatená, aj so svojou obmedzenou knowlage Myslel som, že by sa zdalo na "tento počítač" okno bit to nie je všetko ostatné ako mojej dcéry aj pod mojím kamera, ale žiadne nové jednotky iv kontroluje správcu zariadenia a tam je nastavená na slave tak teraz im celkom zmatená môže niekto miesto mňa tým správnym smerom by sa aj tak gratefull |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nazdar,
Ak vidíte, že v Správcovi zariadení a váš bios potom jeho zapojený správne. Všetko je potrebné je oblasť inštalácie a formáte. Stiahnite si tento proces http://www.soft32.com/download_151.html Uistite sa, že oblasť vášho nového disku a nie starý, nechcú sa naozaj bordel to rozjet. : Šoku: Dave. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Skvelé, som rád, že by mohlo pomôcť. Povedzte svojim priateľom o tomto fóre, prosím. Vďaka, Dave. |
|
| |||
| |||
| bude aj spustenie hudobné fórum a hudobné sekcii na footie fórum palica odkazu na oboch |
|
| |||
| |||
| Děkuji, hodně! 8) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pevné disky | twiggs396 | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 7 apríla 2008 10:31 |
| Moje pevné disky | Danny83222 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 26. januára 2008 15:38 |
| Yey zdarma pevné disky | Cew27 | Drives & Removable Media | 4 | 20. September 2007 15:50 |
| Pevné disky | lloyd.cardiff | Drives & Removable Media | 1 | 5. júl 2007 15:55 |
| Pevný disk Problém - Prečo nemôže môj počítač všetky moje pevné disky? | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 15. September 2006 03:14 |
| Thread Tools | |
| |