![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| добро да им нове компјутера и им покушавате научи тако да сам инсталед једном нотхер хард диск у мој цомп али то ми је чак и збуњени са мојим ограниченим кноулаге сам мислио да би се појавити на "мој рачунар" прозор помало то не урадите све остале као што је моје ћерке и махуна мој цам али ниједан нови погон ив проверите Девице Манагер и његових тамо је основан како би роб па им сада потпуно збуњена показива ми било ко може у правом смеру и како би се гратефулл |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здраво,
Ако можете видети у Девице Манагер и ваш БИОС-онда у својој исправно прикључен. Све то је потребно за постављање партиција и формату. Преузми овај суђење хттп://ууу.софт32.цом/доунлоад_151.хтмл Проверите да ли ваш нови диск партицију, а не стари, не желим стварно незгодно ствари. : Схоцк: Даве. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Одлично, драго ми је што могу помоћи. Довољно је рећи својим пријатељима о овом форуму молим. Хвала, Даве. |
|
| |||
| |||
| ће га могу покренути музички форум и имате музику секција на форуму фоотие ће ставити линк на обе |
|
| |||
| |||
| Хвала, много поштовати! 8) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хард дискови | туиггс396 | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 7 април 2008 10:31 |
| Мој тврде дискове | Данны83222 | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 26 јануар 2008 15:38 |
| Ыеы фрее хард дискове | Цеу27 | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 20. сеп 2007 15:50 |
| Хард Дривес | ллоыд.цардифф | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 5. јула 2007 15:55 |
| Хард диск проблем - Зашто мој рачунар не може прихватити све моје тврдих дискова? | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 15. Сеп 2006 03:14 |
| Тхреад Тоолс | |
| |