![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| їм також нове для обчислень і їм намагаються дізнатися тому я instaled Вказати жорсткий диск в моїй Comp але він мене навіть плутають з моїм обмеженим облицьованому гресу я думала вона буде з'являтися у вікні "Мій комп'ютер" гіркою вона не всі роблять інші такі, як мої дочки і під моїм Cam але ніяких нових дисків IV перевірив диспетчер пристроїв і там він встановлений на слов'янський так що тепер їм Totaly плутати може будь-якій точці мені в праві я напрямку могло б стати таким gratefull |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт,
Якщо ви бачите його за допомогою диспетчера пристроїв і ваш BIOS, то її підключено правильно. Все це потребує настройки розділів і формат. Завантажити цей процес http://www.soft32.com/download_151.html Переконайтеся, що ви розділите ваш новий диск, а не стара, не хочемо, щоб дійсно безлад речі вгору. : Шок: Дейв. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Велика, рада, що я могла б допомогти. Просто повідомте своїм друзям про існування цього форуму, будь ласка. Спасибі, Дейв. |
|
| |||
| |||
| буде запустити музичний форум і розділ, присвячений музиці футбольних форуму буде дотримуватися посилання на обох |
|
| |||
| |||
| Спасибо, високу оцінку! 8) |