![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз съм само за да започне изграждането на нов персонален компютър. Имам купи тръбата на AS5 така искате да се отървете от топлинните грес на дъното на heatsink. Аз бях чувал за смет на алкохол е най-добрият вариант, но живеещи в Обединеното кралство, I DONT имат достъп до това. Има ли достойни Великобритания заместител? Мислех си methylated духа или бял дух, но не беше сигурен дали някой от тези, бяха твърде силни / мощен ... Някой с някакви идеи / съвети, които могат да споделят ще бъде много оценявам. Благодарности
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| White Spirit ще направи добре.
| |||
| |||
| Meths също. |
|
| |||
| |||
| Можете да си купите Спрей алкохол във Великобритания. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да си купите изопропил алкохол при най-добрите химици
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Благодарим ви за вашата бърза реакция. Открих, че ацетон се използва също така имам себе си бутилка от това. Отивате да започне изграждане на тази вечер, когато съм се от работа, ще отнеме малко снимки и не забравяйте да ги качите тук за всеки, който може би интересуват:) Пожелай ми късмет!
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| |||
| |||
| Good Luck: D |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Радвам се
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Защо ми лаптоп топлина до много? | hitman0042 | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 3 Дек 2008 09:39 |
| PSU, GPU, CPU и кухненска мивка | Алекс | Случаи & Power Доставки | 7 | 10 Март 2008 00:12 |
| CPU топлина | Aners92 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 21 Jan 2008 15:24 |
| Топло сонда | louhmaylin | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 9 януари 2008 19:11 |
| Радиатор за употреба | ghbnic | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 31 Дек 2007 16:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |