![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem jen asi na začátku budování nového PC. Já si koupil tubu AS5 tak chtějí zbavit termální mazivo na spodní straně chladiče. Slyšel jsem, že třením alkohol je nejlepší volba, ale žije ve Velké Británii, I dont mít přístup k tomuto. Existuje slušná UK nahradit? Myslel jsem, že možná metylovaný ducha nebo bílé duchu, ale nebylo, zda některý z těch, byly příliš silné / silný ... Kdokoli s jakýmkoli nápady / poradenství, které mohou sdílet by velmi oceňovány. Díky
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bílý duch bude v pohodě.
| |||
| |||
| Meths taky. |
|
| |||
| |||
| Můžete si koupit Spray alkoholu ve Spojeném království. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete si koupit isopropylalkohol nanejvýš dobré chemiky
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Děkuji vám všem za vaši rychlou reakci. Zjistil jsem, že Aceton se používá i tak jsem sám, že láhev. Chystáte se začít stavět na večer, když jsem si z práce, budu mít nějaké fotky, a určitě si nahrajete tu pro každého, kdo možná zajímá:) Drž mi palce!
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Hodně štěstí: D |
|
| |||
| |||
| Citace:
Užít si
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |