![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου, είμαι απλώς για να αρχίσει την κατασκευή ενός νέου υπολογιστή. Έχω αγοράσει ένα σωλήνα της AS5 έτσι θέλουμε να απαλλαγούμε από τη θερμική λίπος στο κάτω μέρος του heatsink. Έχω ακούσει τα τρίβει το αλκοόλ είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, I dont έχει πρόσβαση σε αυτό. Υπάρχει μια αξιοπρεπή UK υποκατάστατο; Σκεφτόμουν ίσως μεθυλιωμένο πνεύμα ή λευκό οινόπνευμα, αλλά δεν ήταν σίγουρος αν κάποια από αυτές ήταν πολύ ισχυρή / ισχυρός ...
Καθένας με οποιεσδήποτε ιδέες / συμβουλές που μπορούν να μοιραστούν θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Ευχαριστώ
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Λευκή πνεύμα θα γίνει καλά.
|
|||
|
|||
|
Meths πολύ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπορείτε να αγοράσετε Spray αλκοόλ στο Ηνωμένο Βασίλειο.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Μπορείτε να αγοράσετε ισοπροπυλικής αλκοόλης σε πιο καλή χημικοί
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ όλους σας για γρήγορη ανταπόκριση. Έμαθα ότι Ακετόνη χρησιμοποιείται επίσης τόσο εγώ πήρα ένα μπουκάλι αυτό. Πηγαίνοντας για να αρχίσει η κατασκευή, όταν σήμερα το βράδυ να πάρω από το έργο, θα πάρω μερικές φωτογραφίες και να είστε βέβαιοι να φορτώσετε εδώ για όσους ενδεχομένως ενδιαφέρονται:)
Ευχή μου τύχη!!
|
|||
|
|||
|
Good Luck: D
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απολαμβάνω
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |