![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, ja sam samo za početak gradnje novih računala. Ja sam kupio cijev od AS5 tako ištanje da biste dobili osloboditi od termalne mast na dnu je heatsink. Ja sam čuo trljanje alkoholom je najbolja opcija, ali živi u Velikoj Britaniji, ja dont imati pristup to. Ima li pristojan UK zamjena? Sam mislio možda methylated duh ili bijeli duh, ali ne siguran ako je bilo onih koji su bili jači / potentan ... Bilo tko sa bilo koje ideje / savjeti koji mogu dijeliti će biti mnogo poštovati. Hvala
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bijeli duh će raditi dobro.
| |||
| |||
| Meths previše. |
|
| |||
| |||
| Možete kupiti Pljusak Alkohol u Velikoj Britaniji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete kupiti u većini isopropyl alkohola dobre kemičara
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Hvala svima za vaš brzi odgovor. Otkrio sam da se koristi i acetona, tako sam ja bocu toga. Going to počinje se graditi večeras kad sam se iz posla, Uzet ću neke slike i budite sigurni da ih uploadati ovdje za sve one koji možda zainteresiran:) Volio me luck!
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Sretno: D |
|
| |||
| |||
| Quote:
Uživati
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Zašto moj laptop topline do puno? | hitman0042 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 3. prosinac 2008 09:39 |
| PSU, GPU, CPU i sudopera | alex | Cases & Power Supplies | 7 | 10. ožujak 2008 00:12 |
| CPU topline | Aners92 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 21 siječanj 2008 15:24 |
| Toplina sonda | louhmaylin | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 9. siječanj 2008 19:11 |
| Hlađenje drľač | ghbnic | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 31. prosinac 2007 16:20 |
| Thread Tools | |
| |