![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Szia, én csak arról szól, hogy egy új számítógépre. Én vettem egy tubus AS5 így szeretne megszabadulni a termikus grease alján a hűtőborda. Hallottam már a dörzsölés alkohol a legjobb megoldás, de él az Egyesült Királyság, I dont számára ezt. Van egy tisztességes brit helyettesítő? Arra gondoltam, talán metilált szeszes szeszes vagy fehér, de nem volt biztos benne, ha bármelyik ezek túl erős / erős ...
Bárki, bármilyen ideas / tanácsot, hogy megoszthatják sokkal appreciated. Köszönöm
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Lakkbenzin megteszünk finom.
|
|||
|
|||
|
Meths is.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vásárolhat Permetezzük Alkohol az Egyesült Királyságban.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vásárolhat izopropil alkohol legtöbb jó vegyészek
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Thank you all for your gyors reagálás. Én találtam ki, hogy Acetone is használják így kaptam magam, hogy egy palack. Fog kezdeni építeni a ma este mikor a munkából, én egy kis kép, és biztosítani kell, hogy töltse fel őket ide, aki esetleg érdekelt:)
Kívánj nekem szerencsét!
|
|||
|
|||
|
Good Luck: D
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Élvez
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |