![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני רק עומד להתחיל לבנות מחשב חדש. יש לי קנה משורה של AS5 כל כך רוצה להיפטר תרמית של גריז על החלק התחתון של heatsink. אני כבר שמעתי את שפשוף אלכוהול היא האפשרות הטובה ביותר, אבל החיים בבריטניה, dont אני מקבל גישה זו. האם יש תחליף הגון בבריטניה? חשבתי אולי methylated נשמה או רוח לבן אבל לא היה בטוח אם אחד משני אלה היו יותר מדי חזק / חזק ... כל אחד עם כל הרעיונות / עצות שיכולות לשתף יהיה הרבה ךיתורעה. תודה
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לבן רוח תעשה טוב.
| |||
| |||
| Meths מדי. |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לקנות אלכוהול גשם בבריטניה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול לקנות אלכוהול isopropyl לכל היותר טוב הכימיה
|
| |||
| |||
| תודה לך על כל תגובה מהירה. גיליתי כי Acetone המשמש גם כך יש לי את עצמי כי בקבוק. עומד להתחיל לבנות את הערב, כאשר אני נכנסת מהעבודה, אני אקח כמה התמונות ואל תשכח להעלות אותם כאן עבור כל מי שאולי מעוניין:) הלוואי לי מזל!
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
|
| |||
| |||
| מזל טוב: D |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
ליהנות
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |