![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, I'm just ketina pradėti statyti naują kompiuterį. Aš nusipirkau AS5 vamzdelis taip nori atsikratyti THERMAL GREASE dėl HEATSINK apačioje. Girdėjau patrinkite alkoholis yra geriausias variantas, bet gyvena Didžiojoje Britanijoje, I dont turėti prieigą prie šio. Ar yra tinkamas pakaitalas JK? Aš galvojau gal denatūruotas spiritas arba vaitspiritas, bet nebuvo tikras, ar kuri nors iš tų buvo per stiprus / stiprus ... Kiekvienas su bet idėjų ir patarimų, kurie gali pasidalinti būtų much appreciated. Ačiū
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaitspiritas darys baudą.
| |||
| |||
| Meths per. |
|
| |||
| |||
| Galite įsigyti Spray Alkoholis JK. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galite nusipirkti izopropilo alkoholio ne daugiau kaip geras chemikams
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Ačiū visiems už greitą atsakymą. Sužinojau, kad Acetonas taip pat naudojamas, kad aš pats to butelio. Ketina pradėti statyti vakarą, kai gaunu į iš darbo, aš šiek tiek nuotraukų ir būtinai įkelkite jas čia tiems, kurie gal suinteresuotas:) Wish me luck!
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| |||
| |||
| Sėkmės: D |
|
| |||
| |||
| Citata:
Mėgautis
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kodėl mano nešiojamas šilumos iki kiek? | hitman0042 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | 3 gruodis 2008 09:39 |
| PSU, GPU, CPU ir virtuvės kriauklė | Alex | Cases & Power Supplies | 7 | Kovas 10, 2008 00:12 |
| CPU šilumos | Aners92 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 21 sausis 2008 15:24 |
| Šilumos zondas | louhmaylin | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 9 sausis 2008 19:11 |
| Heat Sink savininkas | ghbnic | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 31 gruodis 2007 16:20 |
| Temos įrankiai | |
| |