![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, es esmu tikai par to sākt veidot jaunu datoru. Es esmu nopircis caurule ar AS5 tā vēlas atbrīvoties no siltuma tauku uz apakšā Heatsink. Esmu dzirdējis berzes alkohols ir labākais risinājums, bet, kas dzīvo Apvienotajā Karalistē, I dont piekļuve šim. Vai pastāv pienācīgas UK aizstājējs? Es biju domājis varbūt metilspirts vai vaitspirtu, bet nebija īsti drošs, ja kāda no tiem bija pārāk stiprs / spēcīgs ... Ikviens, kam ir kādas idejas / ieteikumi, ko var dalīties būtu daudz appreciated. Pateicība
__________________ Vakar vakarā es gulēja gultā meklē augšā debesīs zvaigznes un es nodomāju, kur heck ir griesti. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lakbenzīns darīs naudas sodu.
| |||
| |||
| Meths too. |
|
| |||
| |||
| Jūs varat iegādāties Spray Alcohol in UK. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs varat iegādāties izopropilspirta ne vairāk labu ķīmiķi
|
| |||
| |||
| Paldies jums visiem par jūsu ātri reaģē. Es atklāju, ka Acetons tiek izmantoti arī tāpēc es saņēmu sevi pudeli, ka. Gatavojas sākt būvēt šovakar, kad man ir no darba, es ņemšu daži attēli un pārliecinieties augšupielādēt tos šeit, lai ikviens, kas varbūt interesē:) Wish me luck!
__________________ Vakar vakarā es gulēja gultā meklē augšā debesīs zvaigznes un es nodomāju, kur heck ir griesti. ![]() |
|
| |||
| |||
| Good Luck: D |
|
| |||
| |||
| Quote:
Baudīt
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |