![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună, eu sunt doar pe cale de a începe construirea unui nou PC-ul. Am cumparat un tub de AS5 aşa vreau să scap de termica grăsime din partea de jos a heatsink. Am auzit de frecare de alcool este cea mai bună opţiune, dar care trăiesc în Marea Britanie, I dont au acces la aceasta. Există un substitut decent Marea Britanie? Mă gândeam alcool metilic sau white spirit, dar nu a fost sigur că, dacă oricare dintre aceste au fost prea puternic / potent ... Oricine cu orice idee / sfat pe care pot partaja ar fi foarte apreciate. Mulţumesc
__________________ Ultima noapte o să căutaţi în pat până la stele de pe cer şi m-am gândit la mine, unde naiba este plafonul. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| White spirit va face bine.
| |||
| |||
| Meths prea. |
|
| |||
| |||
| Puteţi cumpăra Stropi de alcool in Marea Britanie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Puteţi cumpăra alcool izopropilic la cel mai bun chimisti
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Va multumesc tuturor pentru raspuns rapid. Am aflat că Acetona este folosit, de asemenea, asa ca am luat eu o sticla de asta. Mergând să înceapă construirea în seara asta când voi ajunge la de la locul de muncă, Voi lua nişte poze şi să vă asiguraţi că încărcaţi-le aici pentru oricine care poate interesat:) Ureaza-mi noroc!!
__________________ Ultima noapte o să căutaţi în pat până la stele de pe cer şi m-am gândit la mine, unde naiba este plafonul. ![]() |
|
| |||
| |||
| Good Luck: D |
|
| |||
| |||
| Citat:
Se bucura
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |