![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem jen asi na začiatku budovania nového PC. Já si koupil tubu AS5 tak chcú zbaviť termálne mastivo na spodnej strane chladiča. Počul som, že trením alkohol je najlepšia voľba, ale žije vo Veľkej Británii, I dont mať prístup k tomuto. Existuje slušná UK nahradiť? Myslel som, že možná metylovaný ducha alebo biele duchu, ale nebolo, či niektorý z tých, boli príliš silné / silný ... Ktokoľvek s akýmkoľvek nápady / poradenstvo, ktoré môžu zdieľať by veľmi oceňované. Vďaka
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Biely duch bude v pohodě.
| |||
| |||
| Meths taky. |
|
| |||
| |||
| Môžete si kúpiť Spray alkoholu v Spojenom kráľovstve. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete si kúpiť izopropylalkohol nanajvýš dobré chemikov
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Ďakujem vám všetkým za vašu rýchlu reakciu. Zistil som, že Acetón sa používa aj tak som sám, že fľaša. Chystáte sa začať stavať na večer, keď som si z práce, budem mať nejaké fotky, a určite si nahráte tu pre každého, kto možno zaujíma:) Drž mi palce!
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Veľa šťastia: D |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Užiť si
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prečo my laptop teplo až moc? | hitman0042 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 3. december 2008 09:39 |
| PSU, GPU, CPU a kuchynský drez | alex | Prípady & Napájacie zdroje | 7 | 10. marca 2008 00:12 |
| CPU tepla | Aners92 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 21 januára 2008 15:24 |
| Teplo sondy | louhmaylin | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 9. januára 2008 19:11 |
| Teplo umývadlo držiteľ | ghbnic | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 31. decembra 2007 16:20 |
| Thread Tools | |
| |