![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, ја сам само за почетак градње нових рачунара. Ја сам купио цев од АС5 тако оскудица да бисте добили ослободити од Термална маст на дну је хеатсинк. Ја сам чуо прање алкохолом је најбоља опција, али живи у Великој Британији, ја донт имати приступ за. Има ли пристојан УК замена? ЈА мисао можда метхылатед дух или бели дух, али не сигуран ако је било оних који су били јачи / потентан ... Било ко са било које идеје / савети који могу делити ће бити много поштовати. Хвала
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бели дух ће радити добро.
| |||
| |||
| Метхс превише. |
|
| |||
| |||
| Можете купити Ситна киша Алкохол у Великој Британији. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете купити у већини исопропыл алкохола добре кемичара
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Хвала свима за Ваш брзи одговор. Открио сам да се користи и ацетона, тако сам ја боцу тога. Гоинг то почиње се градити вечерас кад сам се из посла, Узет ћу неке слике и будите сигурни да их уплоадати овде за све оне који можда заинтересован:) Волио ме луцк!
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| |||
| |||
| Сретно: Д |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Уживати
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Зашто мој лаптоп топлоте до пуно? | хитман0042 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 7 | 3 децембар 2008 09:39 |
| Псу, ГПУ, ЦПУ и судопере | алекс | Цасес & Поуер Супплиес | 7 | 10 март 2008 00:12 |
| ЦПУ топлоте | Анерс92 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 21 јануар 2008 15:24 |
| Топлота сонда | лоухмаылин | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 9 јануар 2008 19:11 |
| Хлађење дрл̌ач | гхбниц | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 31 децембар 2007 16:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |