![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben sadece yeni bir PC oluşturma işlemini başlatmak için yaşıyorum. Ben de öyle istiyorum AS5 bir tüp aldım için elde heatsink ve alt kısmındaki termal gres kurtulun. Ben ovma alkol duymuşsunuzdur en iyi seçenek, ama İngiltere'de yaşayan, bu erişim yok. Orada bir İngiliz yerini mi? I / güçlü ... belki methylated ruhu veya beyaz ruhu ancak ya o çok güçlü olduğunu emin olmadığını düşünüyordum Herhangi bir fikir olan herkes / tavsiye bu olabilir payı çok büyük mutluluk duyacağız. Teşekkürler
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Beyaz ruhu iyi yapacaktır.
| |||
| |||
| Ispirto de. |
|
| |||
| |||
| Sen İngiltere'de Sprey Alkol satın alabilirsiniz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| En iyi kimyager at izopropil alkol satın alabilirsiniz
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Tüm hızlı yanıt için teşekkür ederiz. O kadar kendimi o bir şişe mı Aseton de kullanılır öğrendim. Bu gece ben çalışmak aldığım inşa açıklandığı gitmek, ve burada olan belki ilgilenen herkes için yükleyin emin olun bazı resimlerim alır:) Bana şans dile!
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| |||
| |||
| Good Luck: D |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Hoşlanmak
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |