![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт, я ось-ось почати будувати новий ПК. Я купив трубу AS5 так хочеться, щоб позбутися від термопасти на нижній частині радіатора. Я чув, спирт є найкращим варіантом, але живуть у Великобританії, я Не маєте доступу до цього. Є гідною заміною Великої Британії? Я думала, може бути, спирт або уайт-спиритом, але не був упевнений, якщо будь-який з них був занадто сильним / могутнім ...
Будь-яка людина з будь-якої ідеї чи поради, які можуть поділитися б дуже високу оцінку. Спасибо
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Білий дух буде робити добре.
|
|||
|
|||
|
Денатурат теж.
|
|
|
|||
|
|||
|
Можна купити спрей алкоголю у Великобританії.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ви можете купити ізопропіловий спирт на найкращі хіміки
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
|||
|
|||
|
Спасибі всім вам за вашу швидку відповідь. Я дізнався, що ацетон також використовується так що я отримала сама пляшка цього. Going приступити до створення ввечері, коли я з роботи, я візьму Деякі фотографії і обов'язково завантажте їх тут для тих, хто, може бути зацікавлений:)
Побажайте мені удачі!
|
|||
|
|||
|
Good Luck: D
|
|
|
|||
|