![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм изграждането на нов персонален компютър за Коледа, не знам много за изграждането на компютри, но си помислих, че ще го опитам. Ли са всички тези компоненти, съвместими и мощен друг да спецификационен за нови PC игри. AL така има ли нещо друго, което трябва да закупя? http://orders.ebuyer.com/customer/sh...19jYXJ0&stid=1 също така имам нужда да си купя един OS, какво щеше ли да препоръчате и от къде? mdv2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Линк към Вашата кошница не работи за всички останали.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е отлично spec'd. Някои от моите любими компоненти там. Но защо една SLI съвет и Единна gpu? Получите Asus P5K-E и бъдещи доказателство изгради допълнително.Както и да е, имате нужда от hsf (heatsink и вентилатор) за процесора. Запасът Intel точно не го отрежете по четворни. Бих се това намира Арктика Охлаждане Фризер 7 про или Tuniq кула. В TT охлажда малко по-добър от AC, но това е огромно (тя ще се вписват в ANTEC 900 все пак), тежи край на килограм (пътя през mobo на дизайна граници) и разходи за една партида. В AC е лек, много, на около половин цена, и да се охлади в рамките на няколко степени на ТТ. За OS? Е, да си изберете. Да не се получи Vista 64bit. Не самостоятелно зачитат начало потребител трябва да се види мъртъв с него в момента. XP ще очевидно няма да се появи някоя от проблеми, свързани със съвместимостта със софтуера и / или драйвери. Но за бъдещето proofing искате Vista. Така че, ако отидеш този маршрут 32bit премията ще е моя избор.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вашата количка е празна.
| |||
| |||
| OK, ето го: Pioneer DVR-212BK 18X SATA DVD? RW DL Int Черен - OEM Арктика Power 700W PSU - С PCI-E, SATA, 20 +4, ATX12V, 8pin 12 V съединители - Търговски опаковка Корсар 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Памет Не-ECC Unbuffered CL5 (5-5-5-12) Топлообменни разстилачка през живота Гаранция Единntec деветстотин - Gaming случай с 200 мм Топ Фен - Не PSU Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E борда Аудио ATX дънни платкиEVGA 8800GTS 320MB GDDR3 DVI TV Out PCI-E графична карта Western Digital WD1600JS хайвер SE 160GB 7200RPM SATAII/300 8MB кеш - OEM NEWLINK Великобритания литавра ОЛОВО - Великобритания PLUG - IEC SOCKET 1,5 м Азntel Core 2 Quad Q6600 G0 Засилване (2.4GHz 1066MHz) Socket 775 L2 кеш 8MB (2x4MB (4MB на ядрото чифт) дребно опаковка процесорPioneer DVR-212BK 18X SATA DVD? RW DL Int Черен - OEM Belkin Анти-статични китката Band Това идва до £ 630, включително ДДС + P & P, всичко, което ми трябва сега е OS. Бих искал да похарчите около £ 700 на моя компютър. Всички тези части са изкупени от Ebuyer.com. |
|
| |||
| |||
| Изглежда добре, проверете ebuyer за OS както извор. OEM Vista Premium е само £ 60 |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Да, може да получите Zalman CNPS9700 NT, но освен това е всичко, съвместима и е добър избор за бюджет за игри PC? Също така е изглед добра опция за OS? |
|
| |||
| |||
| Благодаря за посъветва, имаше малко е МИГ острие: S (съжалявам за публикуване на два пъти: P), и да съм, ще получи по-добра HSF и също получи премия Vista 32bit: P Аз съм се на: Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E борда Аудио ATX дънни платкиEVGA в замяна на ASUS P5K-E защото е евтино, а също и аз мога да го надстроите SLI без допълнителни разходи. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Сграда ми всичко в една платформа. | feags420 | Общи Хардуер Чат | 15 | 26 Feb 2009 12:54 |
| Изграждане на нов компютър | fman | Общи Хардуер Чат | 2 | 6 Feb 2008 16:26 |
| Изграждане на нов Pc | Гръмовержец | Общи Хардуер Чат | 5 | 18 Jan 2008 04:58 |
| Изграждане на тази шмекерия за сега | chrismorris730 | Общи Хардуер Чат | 3 | 15 Jan 2008 21:15 |
| Изграждане на персонални компютри | BrucieBonus | Изключено Тема Дискусия | 16 | 8 октомври 2007 12:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |