![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I'm budování nových PC na Vánoce, nevím, hodně o budování PC, ale já myslel, že bych zkusit to. Jsou všechny tyto komponenty kompatibilní a výkonnou na jiném spec nové PC hry. AL tak je tam něco jiného Potřebuji koupit? http://orders.ebuyer.com/customer/sh...19jYXJ0&stid=1 rovněž i potřeba koupit OS, co by se vám doporučí a odkud? mdv2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odkaz na Váš košík nefunguje pro všechny ostatní.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je skvěle spec'd. Někteří z mých oblíbených komponenty tam. Ale proč jeden SLI desce a jediné GPU? Získejte Asus P5K-E a budoucí důkaz dále stavět.Každopádně potřebujete HSF (chladiče a ventilátoru) pro CPU. Akciový Intel jenom nejsou rozseká ji na čtyřkolky. Já bych být získání Arctic Chlazení Mrazničkou 7 pro nebo Tuniq věž. TT se ochlazuje o něco lepší než AC, ale je to obrovský (to se vejde do Antec 900 třebaže), váží téměř o kilogram (cesta přes mobo to konstrukční omezení) a náklady hodně. AC je lehčí, hodně, cena je zhruba poloviční, a ochlazuje se v několika stupních na TT. Pro OS? No, vezměte si vybrat. Nechápejte Vista 64bit. No samo-respektovat domácí uživatel by měl být chápán mrtvých s ním na chvíli. XP se samozřejmě neprojevují žádné problémy s kompatibilitou se software a / nebo ovladače. Ale pro budoucnost proofing chcete Vista. Takže pokud si, že jít cestou 32bit prémie by byly moje volba.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Váš nákupní košík je prázdný.
| |||
| |||
| ok tady je: Pioneer DVR-212BK 18x SATA DVD? RW DL Int Black - OEM Arctic Power 700w PSU - S PCI-E, SATA, 20 +4, ATX12V, 8pin +12 V konektory - Maloobchodní box Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Memory Nepov-ECC Unbuffered CL5 (5-5-5-12) Teplo rozšiřovatel Celoživotní záruka Antec devět set - Gaming Case s Nejlépe 200mm ventilátor - č. PSU Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E Palubní Audio ATX MotherboardEVGA 8800GTS 320mb GDDR3 DVI TV Out PCI-E Grafické karty Western Digital WD1600JS Kaviár SE 160gigabajt 7200RPM SATAII/300 8 MB Cache - OEM Konvice OLOVA NEWLINK UK - UK PLUG - IEC Socket 1.5m Intel Core 2 Quad Q6600 G0 Stepping (2.4GHz 1066MHz) Socket 775 L2 8 MB cache (2x4MB (4mb za základní pár) Maloobchodní box ProcesorPioneer DVR-212BK 18x SATA DVD? RW DL Int Black - OEM Belkin Anti-static zápěstí Band To přijde až na 630 liber včetně DPH + P & P, Všechno, co potřebuji nyní je OS. Rád bych utratí kolem 700 liber na mém PC. Všechny tyto části jsou nakoupeny od Ebuyer.com. |
|
| |||
| |||
| Vypadá to dobře, zkontrolujte ebuyer pro OS stejně. OEM Vista Premium je pouze 60 liber |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ano, můžu dostat Žalman CNPS9700 NT, ale jiné, než že je vše kompatibilní a je dobrou volbou pro rozpočet herní PC? Vista je také dobrá volba pro OS? |
|
| |||
| |||
| děkuji za radit, měl trochu s lag špice: s (pardon pro vysílání dvakrát: P), a ano i bude lépe HSF a také Vista 32bit prémii: P I'm získání: Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E Palubní Audio ATX MotherboardEVGA místo ASUS P5K-E protože je to levnější, a také i to je možné přejít do SLI bez dodatečných nákladů. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Stavební My Vše v jednom Rig. | feags420 | Obecné Hardware Chat | 15 | 26. února 2009 12:54 |
| Budování nového PC | fman | Obecné Hardware Chat | 2 | 6. únor 2008 16:26 |
| Vybudování nové Pc | Hromovládce | Obecné Hardware Chat | 5 | 18. leden 2008 04:58 |
| Budování této plošině nyní | chrismorris730 | Obecné Hardware Chat | 3 | 15. ledna 2008 21:15 |
| Stavební PC | BrucieBonus | Vypnout Téma diskuze | 16 | 8. října 2007 12:59 |
| Thread Nástroje | |
| |