![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι οικοδόμησης ενός νέου υπολογιστή για τα Χριστούγεννα, δεν ξέρω πολλά για την κατασκευή του υπολογιστή, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήθελα να της δώσει μια δοκιμή. Είναι όλα αυτά τα συστατικά συμβατό και με ένα άλλο ισχυρό spec για τα νέα PC games. AL έτσι είναι τίποτε άλλο θέλω να αγοράσω; http://orders.ebuyer.com/customer/sh...19jYXJ0&stid=1 Επίσης, θέλω να αγοράσω ένα λειτουργικό σύστημα, αυτό που θα σας συστήσει και όπου από? mdv2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια σύνδεση με καλάθι σας δεν λειτουργεί για όλους τους άλλους.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι εξαιρετικά spec'd. Μερικά από τα αγαπημένα μου συστατικά εκεί. Αλλά γιατί μια SLI του σκάφους και μια ενιαία gpu; Πάρτε μία Asus P5K-E και το μέλλον απόδειξη οικοδομήσουμε περαιτέρω.Τέλος πάντων, χρειάζεστε ένα hsf (heatsink και fan) για την cpu. Το υλικό της Intel ένα λίγο δεν κόβουμε σε τετράκλινα. Θα ήθελα να έχουμε ένα Arctic Cooling FREEZER 7 Pro ή Tuniq Tower. Το ΤΤ δροσίζει λίγο καλύτερη από την AC αλλά είναι τεράστιες (θα ταιριάζει στο αν Antec 900), ζυγίζει κοντά σε ένα κιλό (πάνω από το δρόμο mobo σχεδιασμό όρια) και κοστίζει πολλά. Το AC είναι ελαφρύτερα, πολλά, περίπου το ήμισυ του κόστους, και να δροσίζει εντός δύο βαθμούς του ΤΤ. Για μια OS; Λοιπόν, να σας επιλέξει. Μην πάρετε Vista 64bit. Δεν αυτο-σεβασμό των εσωτερικών χρηστών θα πρέπει να θεωρούνται νεκροί με αυτήν τη στιγμή. XP, προφανώς, δεν θα εμφανιστεί καμία συμβατότητα με το λογισμικό και / ή τους οδηγούς. Αλλά για μελλοντική θωράκιση θέλετε Vista. Έτσι, εάν πάτε ότι διαδρομή 32bit πριμοδότηση θα είναι δική μου επιλογή.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.
| |||
| |||
| ok εδώ είναι: Pioneer DVR-212BK 18X SATA DVD; RW DL Int Black - OEM Arctic Power 700w PSU - Με την PCI-E, SATA, 20 +4, ATX12V, 8pin +12 V σύνδεσμοι - Retail Boxed Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Memory Μη ECC Unbuffered CL5 (5-5-5-12) Θερμαίνονται διάστρωσης Lifetime Warranty Έναntec εννιακόσια - Gaming Υπόθεση με 200 χιλιοστά Κορυφή Fan - Δεν PSU Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E Εποχούμενες Audio ATX MotherboardΕΒΓΑ 8800GTS 320MB GDDR3 TV Out DVI PCI-E Κάρτα γραφικών Western Digital WD1600JS Caviar SE 160GB 7200rpm SATAII/300 8MB Cache - OEM NEWLINK UK Βραστηρα ΜΟΛΥΒΔΟΥ - UK PLUG - IEC Socket 1.5m Εγώntel Core 2 Quad Q6600 G0 Stepping (2.4GHz 1066MHz) Socket 775 L2 Cache 8MB (2x4MB (4MB ανά πυρήνα ζεύγος) Retail Boxed ProcessorPioneer DVR-212BK 18X SATA DVD; RW DL Int Black - OEM Belkin Anti-Static μανικέτι Αυτό ανέρχεται στα £ 630 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ + P & P, i ανάγκη τώρα όλα είναι ένα OS. Θα ήθελα να δαπανήσουν περίπου £ 700 για τον υπολογιστή μου. Όλα αυτά τα τμήματα έχουν αγοραστεί από Ebuyer.com. |
|
| |||
| |||
| Φαίνεται καλό, ελέγξτε ebuyer για ένα λειτουργικό σύστημα όπως καλά. OEM Vista Premium είναι μόνο £ 60 |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ναι, θα πάρετε μια Zalman CNPS9700 NT, αλλά εκτός από αυτό είναι πάντα συμβατή και είναι μια καλή επιλογή για έναν προϋπολογισμό gaming PC? Επίσης Vista είναι μια καλή επιλογή για ένα λειτουργικό σύστημα; |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ για τις συμβουλές, είχε κάποια υστέρηση ακίδα s: s (συγγνώμη για την απόσπαση δύο φορές: P), και ναι, θα έχετε μια καλύτερη HSF και, επίσης, να πάρετε πριμοδότηση Vista 32bit: P Είμαι ένας να: Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E Εποχούμενες Audio ATX MotherboardΕΒΓΑ αντί του ASUS P5K-E γιατί είναι φθηνότερα, αλλά και θ μπορεί να αναβαθμίσει SLI δεν με επιπλέον κόστος. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κτίριο μου Όλα σε Ένα ντύσιμο. | feags420 | Γενική Συζήτηση Hardware | 15 | 26 Φεβ 2009 12:54 |
| Η οικοδόμηση του νέου pc | fman | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 6 Φεβ 2008 16:26 |
| Δημιουργία μιας Νέας Pc | Βροντών | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 18 Ιαν 2008 04:58 |
| Η οικοδόμηση αυτής της εξέδρας για σήμερα | chrismorris730 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 15 Ιαν 2008 21:15 |
| Κτίριο Η / Υ | BrucieBonus | Off Topic Συζήτηση | 16 | 8 Οκτ 2007 12:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |