![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam novi PC zgrade za Božić, ne znam puno o izgradnji PC, ali sam pomislio da bih ga probati dati. Jesu li sve ove komponente kompatibilne i moćne druga spec. za nove PC igre. AL kako je tamo svega trebam kupiti? http://orders.ebuyer.com/customer/sh...19jYXJ0&stid=1 Također trebam kupiti OS, što bi vam preporučiti i gdje se od? mdv2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Link na vaše korpe ne radi za sve ostale.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je sjajno spec'd. Neki od mojih najdražih komponente unutra. Ali zašto jedan SLI pansion i jedan GPU? Dobiti Asus P5K-E i buduće dokaz je graditi dalje.U svakom slučaju, potreban vam je hsf (heatsink i ventilator) za CPU. The Stock Intel jedna samo ne prestani na quad. Identifikacija 'biti uzimajući jedan Arctic Cooling Zamrzivač 7 pro ili Tuniq tornja. U TT hladi malo bolje od AC ali je ogroman (ona će stati u Antec 900 ipak), težak blizu na kilo (način na mobo's design granice) i košta puno. The AC je lakši, puno, cijena je oko pola, a hladi se u roku od par stupnjeva od TT. Za OS? Pa, uzmite motika. Ne dobijete vidik 64bit. No self-poštujući home korisnik treba gledati s mrtve to u ovom trenutku. XP će prikazati očito nije bilo koje probleme s kompatibilnošću softvera i / ili vozača. No, za buduće Proofing želite Vista. Dakle, ako idete da pravac 32bit premija bi bio moj izbor.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaša košarica je prazna.
| |||
| |||
| ok tu je: Pioneer DVR-212BK SATA 18X DVD? RW DL Int Black - OEM Arktik Napajanje 700W PSU - S PCI-E, SATA, 20 4, ATX12V, 8pin 12 V konektori - Boxed Maloprodaja Gusar 2GB Kit (2x1GB) DDR2 Memorija 800MHz/PC2-6400 XMS2 Non-Unbuffered ecc CL5 (5-5-5-12) Toplina rasipač Lifetime Warranty Nekintec devet stotina - Gaming Case sa 200mm Top Fan - Ne PSU Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E Onboard Audio ATX matična pločaEVGA 8800GTS 320MB GDDR3 DVI TV-Out PCI-E Graphics Card Western Digital WD1600JS kavijar SE 160GB 7200rpm SATAII/300 8MB Cache - OEM NEWLINK UK kotlić Olovo - UK Plug - IEC Socket 1.5m Jantel Core 2 Quad Q6600 G0 Stepping (2.4GHz 1066MHz) Socket 775 L2 Cache 8MB (2x4MB (4MB po jezgri paru) Maloprodaja Boxed ProcesorPioneer DVR-212BK SATA 18X DVD? RW DL Int Black - OEM Belkin Antipiratskim Statični manžeta To dolazi do 630 £ uključujući PDV + P & P, sve mi je potrebno sad je OS. Htjela bih potrošiti oko 700 £ na moj računalo. Svi ti dijelovi su kupljene od Ebuyer.com. |
|
| |||
| |||
| Izgleda dobro, check ebuyer za OS kao dobro. Vidik OEM Nagrada je samo £ 60 |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Da, ja mogu dobiti Zalman CNPS9700 NT, ali osim da je sve kompatibilne i to je dobar izbor za proračun gaming PC? Također je vidik dobar izbor za OS? |
|
| |||
| |||
| hvala za savjetovati, imala je malo lag smečirati s: s (žalostan za postavljanje dva puta: P), i da ću dobiti bolju HSF i dobili vidik 32bit premium: P Im 'uzimajući na: Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E Onboard Audio ATX matična pločaEVGA umjesto da je ASUS P5K-E jer je jeftiniji, ali i ja mogu nadograditi ga sli bez dodatnih troškova. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Građevinska Moj opremiti sve u jednom. | feags420 | General Hardware Chat | 15 | 26. veljača 2009 12:54 |
| Izgradnja novih pc | fman | General Hardware Chat | 2 | 6. veljača 2008 16:26 |
| Gradnja novog Pc | Gromovnik | General Hardware Chat | 5 | 18 siječanj 2008 04:58 |
| Izgradnja ove opremiti za sada | chrismorris730 | General Hardware Chat | 3 | 15 siječanj 2008 21:15 |
| Građevinska računala | BrucieBonus | Off Topic Discussion | 16 | 8. listopad 2007 12:59 |
| Thread Tools | |
| |