![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I'm pastato naują kompiuterį Kalėdų, aš nežinau apie pastato aikštelė kompiuterio, bet aš maniau, kad man give it a try. Ar visi šie komponentai suderinami ir galingas kitai spec naujų PC žaidimų. AL taigi yra dar ką nors man reikia pirkti? http://orders.ebuyer.com/customer/sh...19jYXJ0&stid=1 pat turiu pirkti OS, ką galėtumėte rekomenduoti, ir iš kur? mdv2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nuorodą Jūsų krepšelis neveikia visi kiti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai puikiai spec'd. Kai kurie iš mano mėgstamų komponentų ten. Bet kodėl VDI valdybos ir vieną GPU? Gauti Asus P5K-E ir ateityje įrodymas statyti toliau.Anyway, jums reikia HSF (HEATSINK ir ventiliatoriaus) dėl CPU. Akcijų Intel tik vienas ne iškirpti jį quad. Norėčiau būti gauti Arctic Cooling Freezer 7 Pro ar Tuniq bokštas. TT atvėsina šiek tiek geriau nei AC tačiau jis labai (jis derinsis Antec 900 nors), sveria beveik apie kilogramą (per kelią MOBO konstrukcijos apribojimai) ir išlaidų daug. AC yra lengvesni, aikštelė, kaina yra maždaug perpus, ir atvėsina, kad per laipsnių TT pora. Dėl OS? Na, pasiimti pick. Don't get Vista 64bit. Nr save gerbiantis namų vartotojas turėtų būti laikomas mirę su juo metu. XP bus akivaizdžiai nerodo jokių suderinamumo problemų su programine įranga ir / ar vairuotojams. Bet ateityje korektūros norite Vista. Taigi, jei jūs einate, kad maršrutas 32bit priemoka būtų mano pasirinkimas.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų krepšelis yra tuščias.
| |||
| |||
| Gerai čia yra: Pioneer DVR-212BK 18x SATA DVD? RW DL Žiniasklaida Black - OEM Arkties galia 700W PSU - PCI-E, SATA, 20 4, ATX12V, 8pin 12 V jungtis - Retail Boxed Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Atmintis NON-ECC unbuffered CL5 (5-5-5-12) Šilumos SPREADER Lifetime Warranty ntec Devyni šimtai - Gaming bylą 200mm viršų Fan - Nr PSU Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E Onboard Audio ATX MotherboardEVGA 8800GTS 320MB GDDR3 DVI TV Out PCI-E Graphics Card Western Digital WD1600JS Caviar SE, 160GB 7200rpm SATAII/300 8MB Cache - OEM NEWLINK UK KETTLE švino - UK plug - IEC SOCKET 1,5 INTEL Core 2 Quad Q6600 G0 Stepping (2.4GHz 1066MHz) Socket 775 L2 Cache 8MB (2x4MB už pagrindinių pora 4MB () Retail Boxed ProcessorPioneer DVR-212BK 18x SATA DVD? RW DL Žiniasklaida Black - OEM Belkin antistatinį wrist Band Tai ateina iki PVM 630 Lt + P & P, All I Need dabar yra OS. Aš norėčiau išleisti apie £ 700 ant mano kompiuterio. Visos šios dalys yra perkamas iš Ebuyer.com. |
|
| |||
| |||
| Gera, patikrinkite ebuyer dėl KT taip pat. OEM Vista Premium yra tik £ 60 |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Taip, galiu gauti Zalman CNPS9700 NT, bet išskyrus tai viskas suderinama ir ar tai geras pasirinkimas biudžeto žaidimų kompiuterio? Taip pat yra Vista tinkamas pasirinkimas OS? |
|
| |||
| |||
| Ačiū už patarimus, turėjo s bitų lag spike: S (Sorry for posting du kartus: P), ir taip aš gausiu geriau HSF ir gauti Vista Premium 32bit: P Gaunu: Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E Onboard Audio ATX MotherboardEVGA vietoj Asus P5K-E nes pigiau, o taip pat galiu atnaujinti ją SLI jokių papildomų išlaidų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Statyba Mano All in One Rig. | feags420 | General Hardware Chat | 15 | 26 vasaris 2009 12:54 |
| Statyba naują kompiuterį | fman | General Hardware Chat | 2 | 6 vasaris 2008 16:26 |
| Statyba naują kompiuterį | Perkūnas | General Hardware Chat | 5 | 18 sausis 2008 04:58 |
| Pastatas šią platformą dabar | chrismorris730 | General Hardware Chat | 3 | 15 sausis 2008 21:15 |
| Statyba kompiuteriai | BrucieBonus | Off Topic Discussion | 16 | 8 spalis 2007 12:59 |
| Temos įrankiai | |
| |