![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu ēka jaunu datoru uz Ziemassvētkiem, es nezinu daudz par ēkas PC's, bet es domāju, ka man arī tā pamēģināt. Vai visi šie komponenti ir saderīga un spēcīgu citu ar spec jaunu datoru spēlēm. AL tā ir kaut kas cits man ir nepieciešams nopirkt? http://orders.ebuyer.com/customer/sh...19jYXJ0&stid=1 arī man ir nepieciešams nopirkt OS, ko jūs ieteiktu un kur no? mdv2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Saiti Jūsu grozs nedarbojas uz visiem pārējiem.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir lieliski spec'd. Daži no mana mīļākā komponentiem, kas tur. Bet kāpēc SLI kuģa, un viens GPU? Get Asus P5K-E un izmaiņām nākotnē būvēt tālāk.Anyway, jums nepieciešams HSF (Heatsink un ventilators) par CPU. Noliktavā intel viens tikai nav samazināt to quad. Man ir panākt, Arctic Cooling Freezer 7 pro vai Tuniq Tower. TT atdziest nedaudz labāk nekā maiņstrāva, bet tas ir milzīgs (tas iederēsies Antec 900 taču), kas sver gandrīz par kilogramu (ceļu pār MOBO dizains robežas) un izmaksas daudz. AC ir vieglāks, daudz, izmaksas ir aptuveni uz pusi, un atdziest robežās pāris pakāpes TT. Par OS? Nu, ņem savu izvēlēties. Don't get vista 64bit. Neviens sevi cienošs mājas lietotājs būtu redzams miris līdz ar to uz brīdi. XP, protams nerāda nekādus saderības problēmas ar programmatūras un / vai vadītāji. Bet nākotnē koriģēšanas vēlaties Vista. Tātad, ja jums iet šo ceļu 32bit piemaksa būtu mana izvēle.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsu iepirkumu grozs ir tukšs.
| |||
| |||
| ok here it is: Pioneer DVR-212BK 18X SATA DVD? RW DL Int Black - OEM Arktisks Power 700W PSU - ar PCI-E, SATA, 20 +4, ATX12V, 8PIN +12 V connectors - Retail Boxed Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Memory NON-ECC ECC CL5 (5-5-5-12) Heat Spreader Lifetime Warranty ntec Nine Hundred - PSU ar 200mm Top Fan - No PSU Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E Onboard Audio ATX MotherboardEVGA 8800GTS 320MB GDDR3 DVI TV Out PCI-E Graphics Card Western Digital WD1600JS CAVIAR SE 160GB 7200RPM SATAII/300 8MB Cache - OEM NEWLINK UK KETTLE LEAD - UK PLUG - IEC SOCKET 1.5m Esntel Core 2 Quad Q6600 G0 Stepping (2.4GHz 1066MHz) Socket 775 L2 8MB (2x4MB (4MB katram kodolam pāri) Retail Boxed ProcessorPioneer DVR-212BK 18X SATA DVD? RW DL Int Black - OEM Belkin Anti-Static Wrist Band Šis nāk līdz £ 630, ieskaitot PVN + P & P, visu man vajag tagad ir OS. Es gribētu pavadīt apmēram £ 700 par manu datoru. Visas šīs detaļas tiek pirktas no Ebuyer.com. |
|
| |||
| |||
| Izskatās labi, pārbaudiet ebuyer uz OS kā labi. OEM Vista Premium ir tikai £ 60 |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Jā, es varētu saņemt ZALMAN CNPS9700 NT, bet izņemot ir viss atbilst un tā ir laba izvēle, lai budžets spēļu PC? Ir arī vista labas iespējas OS? |
|
| |||
| |||
| Paldies par padomu, bija mazliet u lag spike: s (sorry for posting divas reizes: P), un jā, es iegūs labāku HSF, kā arī iegūt Vista Premium 32bit: P Es saņemu: Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E Onboard Audio ATX MotherboardEVGA vietā Asus P5K-E jo tas ir lētāk, un arī es varu uzlabot to sli bez papildu izdevumiem. |
![]() |
|
| Bookmarks |