![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I'm budowy nowego komputera na Boże Narodzenie, nie wiem sporo o budowie komputera, ale myślałem, że chciałbym spróbować. Czy wszystkie te elementy zgodne i potężne innej spec nowych gier PC. AL tak jest tam coś jeszcze muszę kupić? http://orders.ebuyer.com/customer/sh...19jYXJ0&stid=1 także muszę kupić OS, co Pan polecić i skąd? mdv2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Link do Twój koszyk nie działa dla każdego innego.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To jest znakomicie spec'd. Niektóre z moich ulubionych składników tam. Ale dlaczego SLI pokładzie jednego GPU? Zdobądź Asus P5K-E i dowód w przyszłości budować kolejne.Anyway, potrzebujesz HSF (Radiator i wentylator) dla procesora. Zasoby Intel jeden tylko nie wyciąć go na quad. I'd be przygotowania Arctic Cooling Freezer 7 Pro lub Tuniq Tower. W TT chłodzi nieco lepsze niż AC, ale to ogromne (nadaje się do zainstalowania w Antec 900 though), waży blisko na kilogram (w sposób Mobo projektowanie granicach) oraz koszty partii. AC jest lżejszy, dużo, to koszt około połowy i chłodzi się w ciągu kilku stopni z TT. Dla systemów operacyjnych? Cóż, wybrać odpowiednią opcję. Don't get Vista 64bit. Nr samooceny poszanowaniu użytkownika powinna być postrzegana martwe z nim w tej chwili. XP oczywiście nie pojawią się jakiekolwiek problemy związane ze zgodnością oprogramowania i / lub sterowników. Ale w przyszłości korekty chcesz Vista. Więc jeśli się tej trasie 32bit premia będzie mój wybór.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Twój koszyk jest pusty.
| |||
| |||
| ok here it is: Pioneer DVR-212BK SATA 18x DVD? RW DL Int. Black - OEM Arctic Power 700W PSU - Z PCI-E, SATA, 20 +4, ATX12V, 8pin +12 V złącza - Retail Boxed Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Memory Non-ECC Unbuffered CL5 (5-5-5-12) Ciepło saling Lifetime Warranty Antec dziewięćset - Gaming Case z góry 200mm Fan - Nie PSU Asus P5N-E 650i SLI Socket 775 PCI-E Onboard Audio ATX MotherboardEVGA 8800GTS 320MB GDDR3 TV Out DVI PCI-E Karta graficzna Western Digital WD1600JS Caviar SE 160 GB 7200RPM SATAII/300 8MB Cache - OEM Czajnik OŁOWIU NEWLINK UK - UK PLUG - IEC SOCKET 1.5m Jantel Core 2 Quad Q6600 G0 Stepping (2.4GHz 1066MHz) Socket 775 L2 8MB Cache (2x4MB (4MB na parę podstawowych) Retail Boxed ProcessorPioneer DVR-212BK SATA 18x DVD? RW DL Int. Black - OEM Belkin Anti-Static Wrist Band To przychodzi do £ 630 w tym VAT + P & P, All I Need teraz jest OS. Chciałbym spędzić około £ 700 na moim komputerze. Wszystkie te elementy zostały zakupione od Ebuyer.com. |
|
| |||
| |||
| Wygląda dobrze, sprawdź ebuyer dla OS as well. OEM Vista Premium jest tylko £ 60 |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Tak, i może uzyskać Zalman CNPS9700 NT, ale inne niż to, co jest zgodne i jest to dobry wybór dla budżetu gier PC? Vista jest również dobrym rozwiązaniem dla OS? |
|
| |||
| |||
| Dziękuję za radą, miał trochę s opóźnienie skok: s (sorry for posting dwa razy: P), a i tak będzie lepiej, a także uzyskać HSF Vista Premium 32bit: P I'm getting an: Asus P5N-E 650i SLI Socket 775 PCI-E Onboard Audio ATX MotherboardEVGA zamiast z ASUS P5K-E ponieważ jest to tańsze, a także mogę uaktualnić go do SLI bez żadnych dodatkowych kosztów. |