![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt construirea unui nou PC-ul de Crăciun, nu stiu multe despre clădire PC-ul lui, dar am crezut că i-ar da-o încercare. Sunt toate aceste componente compatibile şi puternic pentru a-un alt spec. de noi jocuri PC. AL deci nu este nimic altceva am nevoie pentru a cumpara? http://orders.ebuyer.com/customer/sh...19jYXJ0&stid=1 De asemenea, am nevoie să cumpăr un sistem de operare, ce-ai recomanda si de unde? mdv2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Un link către Cosul dvs. nu funcţionează pentru oricine altcineva.
| |||
| |||
| Hopa mea de rău, aici este: Arctic Putere 700W PSU - Cu PCI-E, SATA, 20 +4, ATX12V, 8pin 12 V Conectori - Retail cutie Pirat Kit 2GB (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Memory Unbuffered Non-ECC CL5 (5-5-5-12) Termice răspânditor Garanţie Lifetime Antec nouă sute - Jocuri de caz cu 200mm Top Fan - Nu PSU Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E la bord ATX audio Plăci de bază EVGA 8800GTS 320MB GDDR3 TV Out DVI, PCI-E placă grafică Western Digital WD1600JS caviar SE 160GB 7200rpm SATAII/300 8MB Cache - OEM Regatul Unit NEWLINK Kettle plumb - UK Plug - IEC Socket 1.5m Intel Core 2 Quad Q6600 G0 păşit (2.4GHz 1066MHz) Socket 775 L2 Cache 8MB (2x4MB (4MB pe bază pereche) Retail cutie Procesor Pioneer DVR-212BK SATA 18X DVD ± RW DL Int negru - OEM Belkin Anti-static Încheietura Band aceasta ajunge la £ 630 inclusiv TVA + P & P. Tot ce am nevoie acum este un sistem de operare. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asta este minunat spec'd. Unele dintre componentele meu preferat acolo. Dar de ce un SLI bord şi un singur GPU? Ia un Asus P5K-E şi o dovadă pe viitor a construi mai departe.Oricum, aveţi nevoie de o hsf (heatsink şi ventilatorul) pentru CPU. Stocul Intel o doar nu-l tai pe un quad. Aş fi o achiziţie de răcire Arctic Freezer 7 pro sau un Tuniq Tower. De TT răceşte puţin mai bine decât AC dar este imens (se va potrivi în Antec 900 deşi), cântăreşte aproape de pe un kilogram (peste drum de mobo de design limitele) şi costuri mult. AC este mai uşoară, foarte mult, costul de aproximativ jumătate, şi răceşte cu o pereche de grade de la TT. Pentru un sistem de operare? Ei bine, ia-ti alegi. Nu te Vista 64bit. Nr auto-acasă, respectând utilizator ar trebui să fie văzut mort cu el în acest moment. XP nu va apărea în mod evident, orice probleme de compatibilitate cu software-ul şi / sau driver-ele. Dar, pentru viitor Proofing doriţi Vista. Deci, daca va merge această rută 32bit primă ar fi alegerea mea.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cosul de cumparaturi este gol.
| |||
| |||
| ok aici este: Pioneer DVR-212BK SATA 18X DVD? RW DL Int negru - OEM Arctic Putere 700W PSU - Cu PCI-E, SATA, 20 +4, ATX12V, 8pin conectori de 12 V - Retail cutie Pirat Kit 2GB (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Memory Unbuffered Non-ECC CL5 (5-5-5-12) Termice răspânditor Garanţie Lifetime Unntec nouă sute - Jocuri de caz cu 200mm Top Fan - Nu PSU Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E la bord ATX audio Plăci de bazăEVGA 8800GTS 320MB GDDR3 TV Out DVI, PCI-E placă grafică Western Digital WD1600JS caviar SE 160GB 7200rpm SATAII/300 8MB Cache - OEM Regatul Unit NEWLINK Kettle plumb - UK Plug - IEC Socket 1.5m Euntel Core 2 Quad Q6600 G0 păşit (2.4GHz 1066MHz) Socket 775 L2 Cache 8MB (2x4MB (4MB pe bază pereche) Retail cutie ProcesorPioneer DVR-212BK SATA 18X DVD? RW DL Int negru - OEM Belkin Anti-static Încheietura Band Acest lucru vine de până la £ 630 inclusiv TVA + P & P, tot ce am nevoie acum este un sistem de operare. Aş dori să-şi petreacă în jur de £ 700 pe PC-ul meu. Toate aceste componente sunt cumpărate de la Ebuyer.com. |
|
| |||
| |||
| Arată bine, verifica ebuyer pentru un sistem de operare, de asemenea. OEM Vista Premium este numai £ 60 |
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Da, i-ar putea primi un Zalman CNPS9700 NT, dar altul decât cel în care totul este compatibil şi este o alegere buna pentru un buget de jocuri PC? De asemenea, Vista este o opţiune bună pentru un sistem de operare? |
|
| |||
| |||
| mulţumesc pentru a sfătui, a avut un pic de e lag spike: s (scuze pentru postarea de două ori: P), şi da i vor beneficia de o mai bună şi, de asemenea, obţine HSF Vista Premium 32bit: P Sunt o achiziţie: Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E la bord ATX audio Plăci de bazăEVGA în loc de o ASUS P5K-E pentru ca este mai ieftin şi, de asemenea, i se poate upgrade la SLI fără costuri suplimentare. |
![]() |
|
| Marcaje |