![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам нови ПЦ зграде за Божић, не знам пуно о изградњи ПЦ, али сам помислио да бих га пробати дати. Јесу ли све ове компоненте компатибилне и моћне друга спец за нове ПЦ игре. АЛ како је тамо свега требам купити? хттп://ордерс.ебуыер.цом/цустомер/сх...19јЫКСЈ0&стид=1 Такође требам купити ОС, што би вам препоручити и где се од? мдв2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Линк на ваше корпе не ради за све остале.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је сјајно спец'д. Неки од мојих најомиљенијих компоненте унутра. Али зашто један сли пансион и један ГПУ? Добити Асус П5К-Е и будуће доказ је градити даље.У сваком случају, потребан вам је хсф (хеатсинк и вентилатор) за ЦПУ. Тхе Стоцк Интел једна само не престани на Куад. ИД-'постојати добивање један Арцтиц цоолинг замрзивач 7 про или Туник торња. У ТТ хлади мало боље од АЦ али је огроман (она ће стати у Антец 900 ипак), тежак близу на кило (начин на мобо'с десигн границе) и кошта пуно. Тхе АЦ је лакши, пуно, цена је око пола, а хлади се у року од пар степени од ТТ. За ОС? Па, узмите мотика. Не добијете видик 64бит. Но селф-поштујући хоме корисник треба гледати са мртве то у овом тренутку. КСП ће приказати очито није било које проблеме компатибилности софтвера и / или возача. Но, за будуће Проофинг желите Виста. Дакле, ако идете да правац 32бит премија би био мој избор.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваша корпа је празна.
| |||
| |||
| ок ту је: Пионеер ДВР-212БК САТА 18Кс ДВД? РУ ДЛ Инт Блацк - ОЕМ Арктик Напајање 700У псу - С ПЦИ-Е, САТА, 20 4, АТКС12В, 8пин 12 В конектори - Боксед Малопродаја Гусар 2ГБ Кит (2кс1ГБ) ДДР2 Меморија 800МХз/ПЦ2-6400 КСМС2 Нон-Унбуфферед ецц ЦЛ5 (5-5-5-12) Топлота расипач Лифетиме уарранты Некинтец девет стотина - Гаминг Цасе са 200мм Топ Фан - Не псу Асус П5Н-Е сли 650и соцкет 775 ПЦИ-Е Онбоард Аудио АТКС матична плочаЕВГА 8800ГТС 320МБ ГДДР3 ДВИ ТВ-Оут ПЦИ-Е Грапхицс Цард Уестерн Дигитал УД1600ЈС кавијар СЕ 160ГБ 7200рпм САТАИИ/300 8МБ Цацхе - ОЕМ НЕУЛИНК УК котлић Олово - УК Плуг - ИЕЦ соцкет 1.5м Јантел Цоре 2 Куад К6600 Г0 Степпинг (2.4ГХз 1066МХз) соцкет 775 Л2 Цацхе 8МБ (2кс4МБ (4МБ по језгри пару) Малопродаја Боксед ПроцесорПионеер ДВР-212БК САТА 18Кс ДВД? РУ ДЛ Инт Блацк - ОЕМ Белкин Антипиратским Статични манжета То долази до 630 £ укључујући ПДВ + П & П, све ми је потребно сад је ОС. Хтела бих потрошите око 700 £ на мој рачунар. Сви ти делови су купљене од Ебуыер.цом. |
|
| |||
| |||
| Изгледа добро, цхецк ебуыер за ОС као добро. Видик ОЕМ Награда је само 60 £ |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Да, ја могу добити Залман ЦНПС9700 НТ, али осим да је све компатибилне и то је добар избор за буџет гаминг ПЦ? Такође је видик добар избор за ОС? |
|
| |||
| |||
| хвала за саветовати, имала је мало лаг смечирати с: с (жалостан за постављање два пута: П), и да ћу добити бољу ХСФ и добили видик 32бит премиум: П Им 'добивање на: Асус П5Н-Е сли 650и соцкет 775 ПЦИ-Е Онбоард Аудио АТКС матична плочаЕВГА уместо да је Асус П5К-Е јер је јефтинији, али и ја могу надоградити га сли без додатних трошкова. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Грађевинска Мој опремити све у једном. | феагс420 | Генерал Хардуаре Цхат | 15 | 26 фебруар 2009 12:54 |
| Изградња нових пц | фман | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 6 фебруар 2008 16:26 |
| Градња новог Пц | Громовник | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 18 јануар 2008 04:58 |
| Изградња ове опремити за сада | цхрисморрис730 | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 15 јануар 2008 21:15 |
| Грађевинска рачунара | БруциеБонус | Офф Топиц Дисцуссион | 16 | 8 октобар 2007 12:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |